Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Menekültügy és erkölcsi kérdés a reklámbizniszben
2015-09-02 15:31:10
Menekültügy és erkölcsi kérdés a reklámbizniszben

Menekültügy és erkölcsi kérdés a reklámbizniszben

A VS.hu hétfőn írt arról, hogy a kormány a JWT Budapest Marketing Szolgáltató Kft.-t bízta meg a kampány megszervezésével, amelyet külföldön indítanának a menekültek távoltartására. A tervek szerint Szerbiában, Macedóniában és Görögországban üzennének plakátokon nekik, hogy nem érdemes Magyarországra jönniük. Az érintett ügynökség nevét a Miniszterelnökség sajtóirodája közölte a lappal.

 

A társasággal a Nemzeti Kommunikációs Hivatal kötött vállalkozási keretszerződést, összesen nettó 800 millió keretösszegig, vagyis maximum ennyit költenek majd a kampányra. A Miniszterelnökség szerint a pontos összegekről később döntenek, és az egyes eseti megrendelések során határozzák meg, hogy mely országokban hány hirdetést helyeznek ki.

 

A hvg információi szerint a JWT Révész utcai irodájánál quadokra felhelyezett plakátokon üzentek kedden délután az ügynökség munkatársainak, magyarul és angolul is.

 

A magyar nyelvű plakáton az olvasható, hogy „van, amikor az embernek nincs választása, mennie kell. A Saatchi & Saatchi tárt karokkal fogad minden JWT kreatívot, account managert és bárkit, aki máshol szeretné folytatni. Mert emberi kötelességünk segíteni. Mindig.”

 

 

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Húsvétvasárnap kell majd a nyári időszámításra átállni, és ennek a sok negatív következménye mellett van egy k...
Bővebben >>