Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Mérget adott be az anyjának az ápolónő a gyöngyösi kórházban
2023-02-18 12:34:05
Mérget adott be az anyjának az ápolónő a gyöngyösi kórházban

Mérget adott be az anyjának az ápolónő a gyöngyösi kórházban

A nő húsz éve szakképzett nővérként dolgozott a gyöngyösi kórház egyik osztályán. Pszichiátriai beteg anyja 2021 augusztusában bekerült a kórház egy másik osztályára, majd közel két hónap múlva a nő külön kérésére – egy utólag már nem tisztázható egészségügyi problémára hivatkozva – áthelyezték az intézménynek arra a részre, ahol ő is dolgozott.

 

A nő elhatározta, hogy megöli az anyját, ezért a kizárólag orvosi utasításra beadható, külön zárható szekrényben tárolt morfint szerzett meg arra hivatkozva, hogy a gyógyszerre egy másik betegnek van szüksége.

 

2021 szeptemberében, amikor ügyeletesként dolgozott, különböző gyógyszerszármazékok keverékével infúzióval beadta a szert beteg édesanyjának. A terve az volt, hogy a gyógyszertúladagolás az idős nő halálát okozza majd. Az idős beteg súlyos, életveszélyes állapotba került, életét kizárólag a gyors orvosi beavatkozás, és az azt követő többhetes kezelés mentette meg.

 

Az ügyészség 8 év szabadságvesztés, végleges hatályú foglalkozástól eltiltás és 8 év közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta az ügyben. 

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén május 18. és 26. között várja a zenekedvelőket a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, melynek nyitóeseménye...
Bővebben >>