Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Eszter napja van.
Mesterházy felköszöntötte Boross Pétert
2013-08-27 16:28:23
Mesterházy felköszöntötte Boross Pétert

Mesterházy felköszöntötte Boross Pétert

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke Boross Péter volt miniszterelnököt köszöntötte 85 éves korában.

 

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kérem, fogadja jókívánságaimat 85. születésnapja alkalmából! – írta Mesterházy Attila MSZP-elnök Boross Péternek.

 

A szép kor, amelyet Ön megért, önmagában tiszteletet követel, ahogyan a politikai tisztség is, amelyet egykor betöltött. De úgy hiszem, valódi megbecsülést és méltóságot nem a megélt korral vagy betöltött tisztséggel vív ki valaki, hanem azzal a mentalitással, viselkedéssel, amivel saját elveit, világfelfogását és értékeit hitelesen és mások számára példamutatóan képviseli. Ön egy azon magyar politikusok közül, akik erre képessé váltak életük során – írta keddi levelében.

 

Ennek is köszönhető, hogy bár az utóbbi években kissé eltávolodott az aktív politizálástól, de az ország irányításában felelősséget vállalt egykori kormányfőként és a nemzet sorsa iránt máig felelősséget érző polgárként szava és véleménye sokak számára maradt meghatározó. A Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnökeként pedig ma is sokat tesz azért, hogy történelmi örökségünket méltó módon ápoljuk és őrizzük tovább, ami ugyancsak elismerést érdemel – folytatta az MSZP elnöke.

 

Úgy vélem, fontos és az ország számára hasznos volna, ha ez a fajta nemzeti felelősségtudat és higgadt konzervativizmus, amelynek hagyományait Ön máig hitelesen képviseli – és amelynek egyik legmeghatározóbb képviselője volt Antall József is –, sokaknak példát mutatna és sokáig érvényesülne a magyar jobboldalon. Boldog születésnapot és jó egészséget kívánok! – zárta Mesterházy jókívánságainak sorát.

További híreink
Görkori park épülhet Szegeden
Az Országos Görpark Program keretében pályázik az önkormányzat úgynevezett görpark építésére.
2019-05-22 21:16:38, Hírek, Aktuális Bővebben
Hamarosan megint lehet szociális bérlakásokra pályázni
Harminchét lakás szociális alapon történő bérbeadásáról döntött többek között a városi közgyűlés pénzügy és vagyongazdálkodási bizottsága szerda reggeli ülésén.
2019-05-22 21:02:08, Hírek, Aktuális Bővebben
Még 9 napig zárva lesz Tápéra vezető út a Felső Tisza-parton
Április 23-án zárták le a Felső Tisza-part irányából Tápéra vezető útszakaszt a Szillér-Baktó-Fertői-főcsatorna korszerűsítése miatt. A munkálatokat eredetileg egy hónap ...
2019-05-21 21:41:34, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Országosan a legjobbak között – közösségi múzeum címet kapott a Janus Pannonius Múzeum.
Bővebben >>