Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Mészáros Lőrinc maradt a leggazdagabb magyar
2019-12-26 13:21:28
Mészáros Lőrinc maradt a leggazdagabb magyar

Mészáros Lőrinc maradt a leggazdagabb magyar

Mészáros Lőrinc vagyonát 407,7 milliárdosra becsüli az üzleti magazin. Orbán Viktor magyar miniszterelnök barátjának cégcsoportja egyre több megrendelést kap a Paksi Atomerőműtől, miközben év végén eladta a veszteséges Mátrai Erőművet. A lap azt is kiemeli, hogy Mészáros egyre többször üzletel Tiborcz Istvánnal, Orbán vejével, legutóbb a tarcali Andrássy kastélyt adta el neki.

 

A második idén is Csányi Sándor. AZ OTP-vezér csaknem 60 milliárd forinttal lett gazdagabb az idén, a becsült vagyona 368 milliárd. A vagyongyarapodás köszönhető annak, hogy történelmi csúcsokon van az OTP árfolyama. A Forbes arról is ír, hogy komolyan érintette Csányi mohácsi vágóhídját a sertéspestis.

 

A harmadik leggazdagabb magyar idén is Gattyán György lett, vagyona 0,2 milliárd forinttal gyarapodott. 2019-ben tovább nőtt cégének, a Docler Groupnak a forgalma. Az üzleti magazin novemberi kimutatása szerint a luxemburgi bejegyzésű Docler Group a legértékesebb, 100 százalékban magyar kézben lévő cég.

 

(forrás: forbes; euronews)

 

 

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mu...
Bővebben >>