Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Meztelen marketing Kardashian-módra
2018-09-13 11:49:24
Meztelen marketing Kardashian-módra

Meztelen marketing Kardashian-módra

A Jenner-Kardashian klán egyik legszexibb tagja egy neves fotósnak mondott igent, a munkájuk eredménye azonban az engedélyük nélkül felkerült a netre. Valaki ugyanis a fotóstól is megfújta azt.

 

Természetesen nem kell féltenünk Kendallt sem, ami a meztelenkedést illeti, hiszen rendkívül sikeres modell-karrierjének köszönhetően számos alkalommal ledobta már a textilt.

 

Ezúttal ugyanis valóban anyaszült meztelen képekről is szó van, amelyek közül több fel is került a világhálóra. És nem kitakart, vagy retusált módon, ahogyan azt Kendall nyilvánosságra szokta hozni. Talán csak az vigasztalhatja, hogy a képek profi és művészi aktok, nem privát képek, mint más hollywood-i hírességek esetében.

 

Kendall a tengerparton fut, lovagol, pancsol és mindezt meztelenül teszi. Persze, vannak azért már olyanok, akik szerint mindez egy tudatos gerilla-akció eredménye, és Kendall csak egyet szeretett volna elérni vele - ismét róla beszéljenek.

 

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>