Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
„Miért gyűlölöm a Fideszt...?”
2019-03-30 15:05:16
„Miért gyűlölöm a Fideszt...?”

„Miért gyűlölöm a Fideszt...?”

 

Közel tíz évig végeztem karitatív munkát a "gazdag és jómódú" Magyarország vidéki falvaiban és láttam, ahogy gyerekek esznek a szemétből, emberek fagyoskodnak a viskóikban télen, és adják el a gyerekeik jövőjét választásról-választásra egy tányér levesért, miközben iskolákat vesz át az egyház, politizálnak a papok, és életeket zsarol ki az új földesúri rendszer! De ezt a mi "drága és szeretett" kormányunk sikeres kormányzásnak nevezi.

 

Nézem, amint a média verbális könyvégetéssel rombolja a szellemet, és fizetett sajtóprostik hazudnak mosolyogva olyan tébolyult aljasságokat a tömegeknek, amik alapjaiban torzítják el a társadalom értékvetését és értéklátását. De ezt a mi "drága és szeretett" kormányunk közmédiának és objektív tömegtájékoztatásnak nevezi.

 

 

Látom, ahogy a tudás katedrálisait ágyúval lövik tudatlan és középszerű pártkatonák, versenyezve az ezért kapott koncért, a vezér meghitt és támogató mosolyáért. Az oktatási rendszer középkori máglyára emlékeztet, ahol boszorkányperben elítélt asszonyként ég el a tudás és a gondolat szabadsága. De ezt a mi "drága és szeretett" kormányunk a konzervatív és keresztényi erkölcsnek nevezi.

 

Értetlenül állok a halottak tízezreit látva, akik egy modern és civilizált Európában azért vesztik el az életüket, mert fűthető gyepre költünk orvosok, és orvoslás helyett, így százezrek a szó legelemibb értelmében nem, vagy csak ritkán kapnak ellátást. De ezt a mi "drága és szeretett" kormányunk fejlett egészségügynek nevezi.

 

Minden nap megtapasztalom, hogy a kormányzati minta, a társadalom vezetőinek értékrendje, miként mérgezte meg a lakosság emberi tartását. Látom, ahogy a lopás, a becstelenség, a kapzsiság, a képmutatás mintává, követendő mintává változik az emberek millióiban és istenítenek egy olyan értékrendet, amit leköpni sem érdemes. Megéltem, hogy azok, akiken segítettem, akiknek pénzt, ételt, lehetőséget, példát és irányt mutattam, nem tudják miként kell a segítséget el és befogadni. A köszönöm és a hála érzése kihalt az emberekből, de a "jár nekem" tudata ott motoszkál mindenkiben. Mégis, ezt a mi "drága és szeretett" kormányunk igazságos és civilizált társadalomnak nevezi

 

De ami igazán érzelmi kérdés az a szüleim élete!

 

Édesanyám hatvanhét éves! Édesapám hetven. Nem pihenhetnek! Dolgoznak, mert kettejük nyugdíja az éhenhaláshoz sem elég, miközben az ukrán csereszavazók egyenként háromszázezret kapnak. Édesanyám három gyereket szült, fájnak a lábai, rossz a vérnyomása. Édesapám szívbeteg, vesebeteg, gyakorlatilag vak. De a hatalom még most is a ostorral hajtja őket dolgozni, hogy pótolni tudja a külföldre menekült milliónyi fiatalt. És a mi "drága és szeretett" kormányunk ezt tisztes és biztonságos öregkornak nevezi.

 

Úgyhogy van okom gyűlölni a Fideszt.

 

De van másom is!

 

Képességem, hogy ártsak nekik és romboljam azt az illúziót, amit a pénz utáni beteges és perverz vágyuk mutat, miközben az általuk végzett gyors és pusztító munkát, lassú építéssel a kevésnyi szorgalmas segítővel lassan átépítjük társadalmi értékké.

 

Juhász Zoli – „Shepherd”

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>