Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Miért mosolyognak a nagykörúti villamosok..?
2018-09-11 09:01:02
Miért mosolyognak a nagykörúti villamosok..?

Miért mosolyognak a nagykörúti villamosok..?

A BKK-nál elmondták, hogy kedvezőnek tűnik a mosolygó száj fogadtatása az utasok körében, de ez nem végleges és matrica-rendszerben van minden Combino villamosra felragasztva. Egyelőre egy hónapra tervezték az akciót, a „Még a villamos is mosolyog“ – a BKK és a Mosoly Alapítvány közös kampányában

 

A Mosoly Alapítvány több mint 20 éve nyújt lelki segítséget a súlyosan beteg gyermekeknek ingyenes terápiás foglalkozásaival.

 

A Budapesti Közlekedési Központ Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával a 2018. szeptember 5-én elindult egy hónapos „Még a villamos is mosolyog” kampánnyal segíti az alapítvány céljainak elérését: a Combino villamosok is mosolyognak a gyermekekre, az ügyfelekre és a világra.

 

Ezzel az orvosi kezelést kiegészítő, hiánypótló terápiát szeretnék közelebb hozni az emberekhez. Az ügyfeleknek lehetőségük van a 13 BKK ügyfélcentrumban elhelyezett perselyekbe adományokkal segíteni – az alapítványon keresztül – a beteg gyermekek gyógyulását – írta a BKK.

 

Kertész Z István

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mu...
Bővebben >>