Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Míg a kormánybulvár a diáklányt gyalázza, Schmidt Mária valóban megbukott az érettségin - is
2019-01-16 13:40:53
Míg a kormánybulvár a diáklányt gyalázza, Schmidt Mária valóban megbukott az érettségin - is

Míg a kormánybulvár a diáklányt gyalázza, Schmidt Mária valóban megbukott az érettségin - is

Párhuzamos életrajzok

 

I. Bayer Zsolt, a simaszájú

 

A Kazinczy-díjas lovag nagy keresztje, hogy rádöbbent, lehet káromkodni seggnyalás nélkül is, de neki ez még nem sikerült 56 éves koráig sem.

 

Cikkeit az utolsó értékelhető karakterig kitöltő, kocsisokat megszégyenítő modorát kár idézni: évek óta rettentően unalmas és szánalmas, sokszor a tőle megszokott zsidózásra sincs már ideje, így meglepő, hogy Bayer csak a csúnya beszéde miatt tudott odasercinteni Nagy Blankára, a NER ellen tüntető 18 éves diáklányra.

 

Van, hogy már a cikkcímben leír mindent a Békemenet Hazafias Népfrontharcosa, amit a pohár fenekéről kifejezni képes, és ameddig olvasni elegendő őt: "A kurva anyátokat!"

 

Előtte két évvel fogadkozott állami kitüntetése alkalmából, hogy kimossa a száját:

 

"Márai és Kosztolányi szelleme viszont valóban itt lebeg, itt van ez a lovagkereszt is – úgyhogy ezzel most már szakítani kell. Kellene."

 

II. Schmidt Mária, a szorgos tanuló

 

"Három tárgyból is bukásra áll a káromkodó diáktüntető. Tüntetni van ideje, tanulni viszont nincs, akiből sztárt csinált az ellenzéki média" - írja a közelmúltig Schmidt Mária által tulajdonolt Figyelő.

 

Úgy tűnik, a Figyelő társtulajdonosának, Schmidt Máriának sem kedve, sem ideje nem volt tanulni sem a gimnáziumban, de még az egyetemen sem. Ugyan sztárrá nem, de történésszé lelki mentora és Soros tette, gazdaggá pedig nehézmaffiózókkal dolgozó néhai férje – fogalmaz a blog.

 

Gimnáziumi érettségi bukás puskázásért

 

A cikk szerzője szerint Schmidt Máriáról, a Figyelő hetilap társtulajdonosáról, a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium hajdani diákjáról azt terjedt el, hogy az írásbeli érettségin puskázott, abból a tantárgyból az érettségiről kirúgták.

 

Az információt gimnáziumi iskolatársa, Gerő András, történész erősítette meg szakmai körökben.

 

Egyetemi szigorlati bukás puskázásért

 

Bár Schmidt Mária az ELTE magyar-német szakán kezdte meg tanulmányait a válasz.hu interjúja alapján, amiből megtudjuk, hogy már általánosban az ulti és a foci kötötte le minden szabadidejét, végül átnyergelt történelem-német szakra, ahogy az általa örökös igazgatósággal vezetett intézeteket összefogó KKETTK Közalapítvány honlapja megadja. Nem tűnt jó választásnak a szakváltás, mert a csalás hagyományát folytatva az ELTÉ-n rögtön ókortörténetből Komoróczy Géza puskázás miatt megbuktatta szigorlaton Máriát./.../

 

Ittas-gyanús, bayeri kirohanás

 

"Erről szól az Európai Unió minden egyes napja. Színvonaltalan, tudatlan nyugati senkik, nemegyszer tök isiászosan leckéztetnek és oktatgatnak minket (....) Portugál, holland, belga, luxemburgi és svéd senkiháziak igazítanak el bennünket a helyes és illő viselkedésről, mintha óvodában lennénk!" - fröcsögi Bayertől egyelőre kezdő leckéket átvéve blogján és facebook-oldalán a 66 éves, szakmailag alapos fittness-lady, Schmidt Mária.

 

Hogy Bayer Zsolt vagy Schmidt Mária belenéz-e a tükörbe reggelenként, erre nem tennék fel egy O1G feliratú ezrest sem.

 

Amiben én bízni tudok, hogy a diákokat is megcélzó Lehet Más a Politika párt képes lesz valamikor végleg szakítani volt alelnökével, mecénásával, a párt Európai Ügyek Bizottságának tagjával, Ungár Péterrel, aki társtulajdonosa a Figyelő lapnak anyja, Schmidt Mária és nővére, Ungár Anna mellett, akik egy gimnazista tüntetőt vesznek célkeresztbe kormányellenes kritikája miatt./.../

 

(Eszes Beáta írása a nemgogol.blog oldalán jelent meg) 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mu...
Bővebben >>