Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Migránsok ellen fegyverkeznek, de nem azok támadnak
2016-03-06 20:30:40
Migránsok ellen fegyverkeznek, de nem azok támadnak

Migránsok ellen fegyverkeznek, de nem azok támadnak

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség a balhé után két napon belül, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt bíróság elé állította azt a két őrizetben lévő férfit, akik az intézkedő rendőrökre támadtak. A Komáromi Járásbíróság két év tíz hónap, illetve két év börtönbüntetést szabott ki két férfira, akik Csatkán megtámadták az őket ellenőrző rendőröket, az ítélet nem jogerős.

 

A bíróság az elkövetőkkel szemben - nem jogerősen - börtönbüntetést szabott ki, illetőleg eltiltotta őket a közügyek gyakorlásától. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a sofőr esetében felmerült, hogy ittasan vezetett, így ő még ezért is felelhet a jövőben.

 

A járőrök március 3-án, az esti órákban közösen láttak el szolgálatot, amikor a Terület Irányítási Központ ügyeletese utasította őket, menjenek Csatkára, mert ott egy személygépkocsival balesetet okoztak. A járőr páros 23 óra 11 perckor megkezdte az intézkedést a gépkocsi vezetőjével és annak utasával szemben.

 

A sofőr a járműből kiszállva kezébe vett egy elemlámpaként és egyben sokkolóként funkcionáló eszközt, de ezt a rendőr észlelte, és kiütötte a kezéből.

 

Ekkor a férfi megragadta a járőr ruházatát, a láthatósági mellényét elszakította, és mivel nem hagyta abba a támadást, a rendőrök a földre vitték és megbilincselték. Közben a férfi barátja a járőrtársa segítségére siető rendőrt mellkason rúgta.

 

(kemma.hu)

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>