Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Miniszteri biztos lett a titokzatos ex-államtitkárhelyettes Rácz Zsófia, továbbra is Navracsics bizalmasa marad
2022-07-22 18:06:38
 Miniszteri biztos lett a titokzatos ex-államtitkárhelyettes Rácz Zsófia, továbbra is  Navracsics bizalmasa marad

Miniszteri biztos lett a titokzatos ex-államtitkárhelyettes Rácz Zsófia, továbbra is Navracsics bizalmasa marad

A hvg.hu cikke szerint a Miniszterelnökségről három hétre áthelyezték ugyan a Kulturális és Innovációs Minisztériumba, de aztán az új miniszter, Csák János javaslatára felmentették. Akkor így nyilatkozott: „Hogy hova tovább, az hamarosan kiderül, de egyet megígérek: nem megyek messzire. Nem tudom és nem is szeretném elengedni a szívügyemet: az ifjúságpolitikát.”

 

A lap szerint most kiderült, hogy mi az új feladata: Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter két évre kinevezte miniszteri biztossá.

 

Egyebek közt „a területfejlesztési koncepciók megalkotása során a miniszter számára javaslatokat fogalmaz meg annak érdekében, hogy a fejlesztések hozzájáruljanak a fiatalok életminőségének, élethelyzetének javításához, és rendszeresen kapcsolatot tart az érintett érdekképviseleti szervezetekkel, elősegíti a fiatalok sajátos igényeinek fejlesztéspolitikai tervezési folyamatban való érvényesítését, hidat képez a döntéshozók és a helyben élő fiatalok között, megjelenítve a fiatalok szempontjait a területfejlesztési koncepciók kidolgozása során”.

 

E munkáért helyettes államtitkári fizetést és juttatásokat kap – vagyis jövedelme nem változik a június közepéig érvényeshez képest –, valamint kétfős titkárságot.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>