Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Mit érdemes tudni a Zehnder Kazeane elektromos fürdőszobai radiátorról?
2019-06-20 14:30:27
Mit érdemes tudni a Zehnder Kazeane elektromos fürdőszobai radiátorról?

Mit érdemes tudni a Zehnder Kazeane elektromos fürdőszobai radiátorról?

Hagyományos fűtőtesteket már 18-20 ezer forintos ártól, több funkcióval rendelkező fűtőtesteket pedig 200-300 forintos ártól vásárolhatják meg az Airzone kínálatából.

 

A hagyományos elektromos fűtéstől eltér a Zehnder

 

A legtöbb gyártó elektromos fürdőszobai radiátora nem megfelelő, hogy a fürdőszobában az opcionális hőmérsékletet biztosítsa, ezért kiegészítő fűtésként szokták alkalmazni. A Zehnder termékei azonban jelentősen különböznek, hiszen a tervezők úgy alkották meg, hogy a fő fűtőrendszer szerepét töltsék be. Ezért biztonságos, tartós, pontosan megadható a hőmérsékleti és időintervallum, és nem utolsó sorban nagyon kevés áramot fogyaszt.

 

Röviden a működési elvről

 

A Zehnder készülékeiben egy fűtőbetétet helyeznek el, ami felmelegíti a fűtőtest belsejében található fűtőfolyadékot. A fűtőtest belsejében gyorsan felfelé irányul a meleg levegő, ami a készülékek felső részén található rácsokon keresztül áramolva távozik. Érdemes ismét hangsúlyozni, az elektromos radiátor teljesen különbözik az átmeneti fűtésre szánt készülékektől.

 

Zehnder Kazeane

 

A Zehnder Kazeane nagyon keresett azon emberek körében, akik otthonosan érzik magukat a modern környezetben. A fűtőtestet szögletes formák, asszimetrikus megjelenés jellemzi. Az exkluzív megjelenés mellett a termék kitűnik azzal is, hogy a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával lett megalkotva. 2018-ban az európai formatervezés egyik legjelentősebb díjat hozta el (Kazeane Red Dot Design), ez nagyon nagy elismerés.

 

A törölköző szárítása nagyon egyszerű, hiszen nagy helyek vannak a keresztben futó elemek között. A praktikus szárítás mellett van még egy nagy előnye. Egyszerű a tisztítása, hiszen könnyedén befér az emberi kéz, hogy letörölje a port.

 

A Zehnder katalógusában a krómozott színen kívül minden színben választható, több méretben, bár a Kazeane elektromos radiátor szűkebb mérettartományban érhető el. Magassági változatok 965 és 1930 mm között, szélessége pedig 500 és 600 mm között variálhatóak. Térelválasztóként nem alkalmazhatóak, falra szerelhetőek. A készülék távirányítóval programozható, amivel meghatározhatják a helyiség optimális hőmérsékletét. Az elektromos radiátor felszerelésre kész. A készülék ára tartalmazza a készülékhez használt fűtőpatront, valamint a vezeték nélküli termosztátot is.

 

A Kazeane modellek az Airzone kínálatából elektromos radiátor típusként is rendelhetőek. Érdemes azonban tudni, hogy köthetőek a központi fűtési rendszerre éppúgy, mint vegyes üzemmódban is használhatóak.

 

További híreink
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben
Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a töltés kapcsán érkezik. Ez a legfontosabb terület, hisz nagymé...
2024-04-22 15:35:20, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>