Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Most a Szentendrei úton vágatná ki a fákat a fideszes önkormányzat...?
2019-08-15 11:07:23
Most a Szentendrei úton vágatná ki a fákat  a fideszes önkormányzat...?

Most a Szentendrei úton vágatná ki a fákat a fideszes önkormányzat...?

A BKK külön felhívja a figyelmet, hogy „a fakivágás engedélyezése tárgyában befejezett ügyészségi vizsgálatot követően - mely szerint alaptalan volt a bejelentés, elkezdődik a Szentendrei út átépítése”.

 

Megkérdeztük Béres Andrást, a Párbeszéd politikusát és helyi önkormányzati képviselőjét, hogy mi a véleménye a tervezett beruházás megkezdéséről?

 

„Minden fáért érdemes küzdeni, teljesen fölösleges a Szentendrei út ezen szakaszán akárcsak egyetlenegy kivágása is. Ha mégis lenne beteg egyed köztük, akkor arról már korábbi vizsgálatnak tudnia kellett volna, így az útszélesítéssel kapcsolatban már nagyon kétségesen hihető az ilyen állítások valóságtartalma. Az, hogy az ügyészség alaptalannak tartotta a fák védelme érdekében tett lakossági bejelentést, szerintem nem meglepő. A jelenlegi ügyészségünk, ha valamit a Fideszes hatalom akar, akkor azt sosem akadályozza meg, így nem lehet már ennek a szervezetnek hinni” - mondta Béres András.

 

Más forrásokból úgy tudjuk, hogy parkolóhelyek miatt kell egyes fák helye, és ezt sokan nehezményezik. Béres András arról is beszélt, ha elkezdődik az építkezés és hozzányúlnak a fákhoz, akkor erősebb lakossági tiltakozás is jöhet.

 

Kertész Z István/kép: illusztráció

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>