Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Most jöttek a fajvédőről - Orbán szerint a magyarok nem akarnak kevert nép lenni
2019-10-03 15:42:25
Most jöttek a fajvédőről - Orbán szerint a magyarok nem akarnak kevert nép lenni

Most jöttek a fajvédőről - Orbán szerint a magyarok nem akarnak kevert nép lenni

Akik ezt mondják, azok a maguk végtelen jóhiszeműségében nem értik, hogy Orbán itt nem azokról a rasszokról beszél, amelyek valóban összetevői a magyarságnak, ám majdnem mind fehérek (ez induláskor a turáli, uráni, kelet-balti és iráni rasszokat jelentette), ő a sötét és a fehér bőrű rasszok keveredésének visszautasításáról beszél.

 

Ezt persze ma ilyen nyíltsággal nem mondhatja ki, ezért a keresztény-muszlim kulturális variációba csomagolja. A hívei azonban teljes mélységében értik, amit mond, és ennek fényében kénytelenek vagyunk azt mondani, hogy Orbánnak igaza van.

 

A magyarok igen nagy százaléka mocskos rasszista, aki tényleg nem akar sötétebb bőrűekkel együtt élni. Mint látjuk, ha úgy adódik, le is köpi őket. Az évszázados anticiganizmus, sőt, az antiszemitizmus is ezt bizonyítja. (Jó ideig a zsidókat is a sötétebb bőrűek közé sorolták, s a fehér „faj” védelméről írt, összes szöveg ma is a színesek  közt tartja számon őket, mivel amíg nem asszimilálódtak a mai mértékben, sokan valóban sötétebb hajúak, szemöldökűek, szeműek és bőrűek voltak.)

 

Egyszóval ha reálisan akarunk látni, akkor tudomásul kell vennünk, hogy Orbán itt egy valós népi óhajra hivatkozik, amelyet azonban természetesen nem lenne szabad kormánypolitikává tennie.

 

Az aljassága éppen abban áll, hogy miközben ezt mindenféle fedőszöveggel elleplezi, ugyanúgy hirdeti és legitimálja, ahogyan azt fasiszták-nácik szokták tenni.

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsett rendezik meg a Tervezz te is ökoházat! országos verseny döntőjét.
Bővebben >>