Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Náci tévé a magyar csatornahálózat kínálatában
2020-11-01 11:52:41
Náci tévé a magyar csatornahálózat kínálatában

Náci tévé a magyar csatornahálózat kínálatában

Elkerülte a figyelmüket ez a kínos gikszer, mert ha észreveszik, bizonyára szólnak Szalma sajtómunkásnak, hogy azonnal távozzon a stúdióból, és felszólítják, hogy a jövőben messzire kerülje el a tévéjüknek helyet adó épületet.

 

Ha nem jóhiszemű lennék, hanem olyan megvezetett hülye, aki elhiszi a kormányzati hazugságokat, akkor arra is gondolhatnék, hogy Szalma sajtómunkás csak véletlenül vette föl ezt a gyalázatos karkötőt. Reggel, nagyon sietett öltözködős közben, a kapkodás közepette nem figyelt eléggé, hogy mi kerül a keze ügyébe, így vehette magára ezt a szégyenteljes gyalázatot.

 

Idáig tartott az irónia – lehet, túl sokáig. Mert itt már régen nincs helye a szarkazmusnak, gyalázat van, amerre a szem ellát. Szégyen a köbön. Orbán Viktor hiába mondja, hogy nulla toleranciát hirdet az antiszemitizmus ellen, ha mindeközben náci szellemiségű, kirekesztő és antiszemita nézeteket hirdető történészt tüntetnek ki a nemzeti ünnepen.

 

Sorolhatnám azokat a jelenségeket, amelyek joggal borzolják a tisztességes magyarok idegeit. Tisztességes magyar emberekről írok, mert az antiszemitizmus – származástól, felekezettől függetlenül – nem a zsidók ügye. Az antiszemitizmus és a náci nézetek propagálásának elutasítása minden tisztességes ember ügye.

 

Mint a Hírklikk is megírta, a Momentum elnökségi tagja feljelentést tett a horogkeresztes karkötő miatt. Nyilván nyomozás indul majd az ügyben, s talán, egy bírósági procedúra végeztével, ítélet is születik. A szokásos ejnye-bejnye természetesen, azaz, néhány százezer forintos pénzbírság, amelyet a közpénzből működtetett csatorna majd a mi pénzünkből perkál ki. Nem Szalma sajtómunkás javadalmazásából tiltják le ezt a pénzt, nem a Pesti TV támogatását nyirbálják meg az egyelőre még csak remélt büntetéssel.

 

Végezetül, kénytelenek vagyunk ezredszer is Gulyás Gergelyt idézni, aki egy korábbi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a morális fölény a jobboldali újságoknál van. Miniszter úr, a horogkereszt viselésére méltóztatott gondolni a morális fölény emlegetésekor, vagy ez csupán az Ön olvasatában egy olyan kivétel, amely erősíti a szabályt?

 

(Föld S. Péter - Hírklikk)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>