Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Eszter napja van.
Napi Welsz: lába kélt a pénznek...
2014-05-04 10:35:57
Napi Welsz: lába kélt a pénznek...

Napi Welsz: lába kélt a pénznek...

Közel hárommillió forint és fontos dokumentumok tűntek el végleg Welsz Tamás érdi házának mobil széfjéből.


A vállalkozó halála után valaki kiürítette a lakás páncélját, amelyben nagyjából 20 millió forint értékű valuta, egy Rolex, egy Omega és két másik nagy értékű karóra is volt, néhány fontos irattal együtt. A hírek szerint, a rendőrök végül néhány nap után nyomára bukkantak a széf tartalmának, ám az nem volt hiánytalan. Jó néhány olyan papírnak is nyoma veszett, amelyekről Welsz vallomásában említést tett, valamint körülbelül hárommillió forint is eltűnt - számolt be a Blikk. 


Az, hogy a pénznek lába kél, nem szokatlan dolog, lássuk be - a pénz már csak ilyen. Ami roppantul különös, hogy Welsz halála után épp ennyi pénzt pumpáltak az immár H. Andrea (az élettárs) vezette cégbe. 

- A Charity March Kft-t nemrégiben feltőkésítették. Tették ezt azért, mert a hatályos jogszabályok szerint ezt kötelező megtenni, amennyiben változás történik a cég működésében. Az érdekesség az, hogy éppen akkora összeget tettek a vállalatba, amennyi a mobil széfből hiányzott a megismételt leltár után – közölte egy forrás. A jelek szerint Welsz kapcsolatrendeszere - finoman szólva -  kiterjedt volt. A nyomozás során államtitkok is keletkeztek, az  ügyészség továbbra is kutat olyan számlák, széfek, eddig fel nem lelt ingatlanok után, amelyekben, illetve ahol az elhunyt vállalkozó illegális tevékenységével kapcsolatos bizonyítékok lapulhatnak.
Utoljára frissítve: 2014-05-04 10:36:38

További híreink
Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
Megtörtént, ami az elmúlt években elképzelhetetlen volt, ellenzéki tagja is van a Baja Marketing felügyelő bizottságának. A többi városi cégnél is személyi változások tör...
2020-05-22 16:44:14, Hírek, Aktuális Bővebben
Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
A hónap végétől nyugdíjazását kérte a Pesti úti Idősek Otthonának igazgatója, Skultéti József - írta meg a hvg.hu.
2020-05-22 15:50:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Zsigó egy állami cég ajándékával kampányolt
Miközben soha nem látott összefogás övezte Baján a járvány elleni védekezést, Zsigó Róbert nem támogatta a járvány elleni helyi alapot, helyette most azzal kampányol, hog...
2020-05-22 13:00:41, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Európai Bizottság kutatási és innovációs programja, a Horizont 2020 révén további 122 millió eurót mozgósí...
Bővebben >>