Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Nem csak a választásra állt össze az ellenzék - a kecskeméti példával lebontható lenne a NER
2019-10-09 14:07:53
Nem csak a választásra állt össze az ellenzék - a kecskeméti példával lebontható lenne a NER

Nem csak a választásra állt össze az ellenzék - a kecskeméti példával lebontható lenne a NER

„Ciklusban gondolkodunk, tehát végigvisszük az 5 évet. Már csak azért is, mert egyre inkább összecsiszoltak vagyunk. Mindannyian Kecskemétben gondolkodunk. Az országos pártpolitikát mindenki félre tudta tenni” – mondta Lejer Zoltán.

 

Az ellenzéki polgármesterjelölt arról is beszélt, hogy a helyi kis és közepes vállalkozásokkal közösen szeretnék irányítani a várost, mert rájuk óriási szükség van. Itt jegyezte meg, hogy a kormány 350 milliárd értékben kötött stratégiai megállapodást cégekkel, de ezeket titkosították. „Mi azon leszünk, hogy ezek nyilvánosak legyenek egyszer” – egészítette ki mondandóját Lejer Zoltán.

 

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke leszögezte: öröm számára, hogy sok településen az ellenzék megértette, hogy közös erővel lehet csak legyőzni az Orbán-kormányt.

 

„Reméljük, sok települést tudunk felszabadítani. Ha ez sikerül, akkor 2022-ben az országnak is visszaadhatjuk a szabadságot és az önkormányzatiságot. Amely ma abból áll, hogy a beruházások utáni jutalékot el kell utalni Mészáros Lőrincnek. Szerintünk az igazán lényeges dolgok viszont a demokrácia, a jogállam, az emberi méltóság és a sajtószabadság” – mondta az MSZP elnöke.

 

Dobos József, az MSZP helyi elnöke, a Szövetség képviselőjelöltje úgy fogalmazott, hogy bőven van megoldásra váró feladat. Példaként említette, hogy Kecskemét levegője az egyik legszennyezettebb az országban. Valamint a közlekedést, amely azonnali beavatkozást kíván - idézi a nyilatkozatot a kecsup.hu.

 

(kép: Dobos József, Tóth Bertalan, Lejer Zoltán)

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>