Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hedvig napja van.
Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira
2018-05-16 18:01:02
Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira

Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira

A vád szerint a fiatalok a Betyársereg egyenruhájában masíroztak, és többször gyilkossággal is fenyegetőztek. Az elsőrendű vádlott a bíróságon nem tett vallomást. Korábban a rendőrségen azt mondta, éppen hogy a roma család zaklatta őket.

 

A vád szerint a szélsőjobboldali nézeteket valló Betyársereg tagjaiként 2015-ben hónapokon keresztül zaklattak és fenyegettek egy roma családot a Heves megyei Szúcson, mert egy internetes cikkben azt olvasták, hogy azok megzavarták a falu nyugalmát. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztést kért rájuk, mivel a fiatalok félelemkeltése miatt döntött a család a költözésről.

 

„A sajtóból már lehetett tudni, hogy ezt az ügyet egyszer már bizonyítottság hiányában el is vetették, nyilván jött egy választási időszak, és ezért elő kellett venni. Tehát azt lehet látni benne, hogy politikai motiváció rejlik szerintem benne” - reagált a Jobbik elnöke, Sneider Tamás.

További híreink
Testületi ülés október 18-án
Intézményi beszámolók és az új iskola előkészítése a napirend.
2018-10-16 20:49:35, Hírek, Aktuális Bővebben
Lakás 2018
Országos kiállítás volt a hét végén a Hungexpo területén. A Lakás 2018-hoz kapcsolódó szakmai rendezvény előadásai főként az újépítésű lakások kedvezményes áfakulcsának...
2018-10-15 17:58:15, Hírek, Aktuális Bővebben
Mától hét szenttel többen vagyunk
Ferenc pápa a vatikáni Szent Péter téren ma szentté avatja az egyházat a modern korba bevezető VI. Pál pápát, a mise közben meggyilkolt Óscar Arnulfo Romero y Galdámez sa...
2018-10-14 12:17:44, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Demokratikus Koalíció a napokban életbe lépett gyülekezési törvénynek megfelelően időben bejelentette a rend...
Bővebben >>