Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira
2018-05-16 18:01:02
Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira

Nem estek messze a „turulfától” – börtön várhat a Jobbik új elnökének fiaira

A vád szerint a fiatalok a Betyársereg egyenruhájában masíroztak, és többször gyilkossággal is fenyegetőztek. Az elsőrendű vádlott a bíróságon nem tett vallomást. Korábban a rendőrségen azt mondta, éppen hogy a roma család zaklatta őket.

 

A vád szerint a szélsőjobboldali nézeteket valló Betyársereg tagjaiként 2015-ben hónapokon keresztül zaklattak és fenyegettek egy roma családot a Heves megyei Szúcson, mert egy internetes cikkben azt olvasták, hogy azok megzavarták a falu nyugalmát. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztést kért rájuk, mivel a fiatalok félelemkeltése miatt döntött a család a költözésről.

 

„A sajtóból már lehetett tudni, hogy ezt az ügyet egyszer már bizonyítottság hiányában el is vetették, nyilván jött egy választási időszak, és ezért elő kellett venni. Tehát azt lehet látni benne, hogy politikai motiváció rejlik szerintem benne” - reagált a Jobbik elnöke, Sneider Tamás.

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>