Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Nem igaz, hogy kompromittáló dokumentumokat szállíttatott el éjszaka a bukott budavári fideszes polgármester
2019-10-19 11:40:41
Nem igaz, hogy kompromittáló dokumentumokat szállíttatott el éjszaka a bukott budavári fideszes polgármester

Nem igaz, hogy kompromittáló dokumentumokat szállíttatott el éjszaka a bukott budavári fideszes polgármester

Az akcionista tízperces filmblokk az I. kerületi önkormányzat várbeli épülete elől indul október 15-én, kedden késő éjjel, két nappal azután, hogy a kerületet irányító Fidesz és Nagy Gábor Tamás polgármester meglepetésre elvesztette a választást az ellenzékkel szemben – írja a 444.hu.

 

A videón Gelencsér odamegy a fuvarosokhoz, megszólítja őket, akik éppen felpakolták a szállítmányt, vagyis egy csomó kartondobozt egy ponyvás teherautóra. A momentumos politikus megkérdezi, mit szállítanak el. A fuvarosok először azt mondják, hogy nem tudják, mi a szállítmány, mire Gelencsér úgy reagál, hogy "itt van egy nagy csomó dokumentum, és nem tudják, hogy micsoda".

 

Az akkor még le nem zárt ponyvájú teherautó rakterében ekkor néhány lezárt kartondoboz látszik csupán.

 

Némi szóváltás után a fuvarosok egyike közli, hogy megbízójuk a leköszönő polgármester, de azt nem árulja el, hogy a szállítmány mit tartalmaz. Annyit mond még, hogy a polgármester szerinte már nem tartózkodik az épületben.

 

Gelencsér ezt követően megkérdezi a sofőrt, hová viszik a a szállítmányt. A válasz az, hogy a Táncsics utcába, a Momentum politikusa a videón beazonosítja, hogy ott lakik a leköszönő polgármester.

 

Miután a teherautó is megérkezett a helyszínre, egyik utasa kiszáll és telefonál. Majd egyszer csak a teherautó anélkül, hogy bármit is kipakoltak volna belőle, tolatásba kezd.

 

A film végén újra a polgármesteri hivatal környékén vagyunk, Gelencsér a nézők kedvéért összefoglalja, mit látott a teherautó tolatását követően. Ekkor mondja el, hogy látott egy másik járművet, egy szürke kisbuszt is távozni a városháza épülete elől, amivel megfogalmazása szerint szintén iratokat vittek el. A Momentum politikusa ekkor már egyértelműen iratokként azonosítja a szállítmányt, úgy fogalmaz például "iratokkal megpakolva távoztak az első kerületi városházáról".

 

A 444.hu elérte az érintett fuvarozót, aki megerősítette, hogy Nagy Gábor Tamás volt a megbízójuk, a dobozokban pedig állítása szerint könyveket szállítottak./.../

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>