Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Nem kértek a tigrisek az eléjük ugró öngyilkos-jelöltből
2014-09-19 15:52:49
Nem kértek a tigrisek az eléjük ugró öngyilkos-jelöltből

Nem kértek a tigrisek az eléjük ugró öngyilkos-jelöltből

A bengáli tigrispár azonban úgy döntött, Jang Jinhaiból nem lesz cicavacsora. A tisztesség kedvéért megrángatták ugyan egy kicsit, hiszen mégiscsak birtokháborítást követett el, amikor egy faágról ketrecükbe vetette magát. A macskafélék pedig, akár szobatigrisekről, akár félelmetes dzsungelbeli rokonaikról van szó, különösen rossz néven veszik a hívatlan vendégek látogatását. Zsákmányukról azonban már egy enyhe kábító-lövedék hatására is lemondtak, a fiatalember 16 kisebb sérüléssel úszta meg a kalandot. Annál több kételyt ébresztett elmeállapota: pillanatnyilag pszichiátrián kezelik. Orvosai szerint egy depressziós pillanatában határozta el, hogy ilyen melodramatikus halálnemet választ magának.
 
A moszkvai Szergej Kirilovnak kevesebb szerencséje volt. A 26 éves fiatalember közösségi oldalakon jelentette be, véget akar vetni életének, öngyilkosságát pedig élő adásban, skype-on követhetik az érdeklődők. A rendőrség legnagyobb döbbenetére rengetegen akadtak, akik kíváncsiak voltak a morbid látványosságra, de csak egyetlenegy akadt közülük, aki megpróbálta lebeszélni. A többség inkább heccelte: "Mire vársz? Még nem vagy kész?" - ugratta az egyik. "Egy igazi férfi betartja a szavát" - írta a másik. 
 
 
A hatóságokat pedig senkinek nem jutott eszébe értesíteni. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, az élő horrorshow nézői, a heccelődő üzenetek szerzői ellen segítségnyújtás elmulasztása, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indíthat eljárás. "Hihetetlenül sokkoló volt még számunkra is, hogy egy ember halálának végigasszisztálását a szórakozás egyik fajtájának találták" - nyilatokzta Leonti Zubarev, a moszkvai rendőrség szóvivője.
 
-kiss-
 
További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>