Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Nem kíváncsi Áderre a német polgármester
2015-10-26 16:40:49
Nem kíváncsi Áderre a német polgármester

Nem kíváncsi Áderre a német polgármester

Az elöljáró azonban nem reagált sem a telefonhívásokra, sem a levelekre, irodája a végén minden magyarázat nélkül csupán annyit közölt, hogy a látogatás nem lehetséges - írja a klubrádió.hu az Am Sonntag hírei alapján.

 

Duppernek nincs ideje és nem is támogatja az eseményt. Magyar diplomáciai körökben felháborodva fogadták a reakciót, az államfő hivatalában sajnálattal ugyan, de tudomásul vették az elutasítást. Maga a polgármester utólag azt nyilatkozta a lapnak, hogy a Városháza dísztermét már lefoglalták arra a napra, neki pedig tele van a naptára.

 

Felajánlotta ugyan, hogy keressenek másik időpontot, vagy hogy a helyettese rendelkezésre áll, de addigra már magyar részről azt közölték, hogy Áder János lemondta az utat. A bajor tartományi parlamentben feltételezik, hogy Dupper politikai megfontolásokból nem akart találkozni az államfővel, mert ő szociáldemokrata, a baráti vizit megszervezésében pedig egy keresztényszociális politikus is közreműködött. További ok lehetett Orbán Viktor menekültpolitikája, hogy kerítéseket építtet a határokon.

 

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>