Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Nem politikai okokból, de távozik Magyar György ügyvéd
2022-10-30 13:08:22
Nem politikai okokból, de távozik Magyar György ügyvéd

Nem politikai okokból, de távozik Magyar György ügyvéd

Az Alfahír információi szerint Magyar annyiban kritikával illette az MMM-et, hogy szerinte politikai nonszensz az a Márki-Zay által képviselt gondolat, hogy a Mindenki Magyarországát a civilek pártjává tegye, és az is oka a távozásának, hogy az egykori alapítókból kevesen maradtak mára. Az is látszik, hogy az ellenzéki pártokkal feszült viszonya volt a mozgalomnak, előbbiek nem támogatták igazán őket.

 

Magyar György úgy látja, az ellenzék útkereső állapotban van jelenleg, nem világos, hogy a pártok az összefogás vagy az önálló indulás mellett állnak, pedig két alapvetően eltérő filozófiáról van szó. Magyar György továbbra is úgy gondolja, hogy az összefogás a járható út, és ebben a civilek dolga, hogy kiegészítsék a pártokat. Jobb lenne, ha hitelese civil jelöltek lennének, akik mögé a pártok állnak be, mint fordítva.

 

Ezért is döntött úgy, hogy a civil szférában folytatja a munkát és átadja a helyét fiatalabbaknak.

 

 

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tanulója képviseli haz...
Bővebben >>