Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Neonácik masíroztak – az ellenzék közömbös
2016-02-07 14:15:36
Neonácik masíroztak – az ellenzék közömbös

Neonácik masíroztak – az ellenzék közömbös

Tegnap Székesfehérváron nemzetiszocialista emléknapot tartottak. Szálasit éltették és hungarista dalokat hallhatott a közönség, egy katolikus pap megáldotta az eseményt.

 

A zeol.hu beszámolója szerint a díszvendégként meghívott Waffen SS-veterán Klaus Grotjahn bár a rendezvényen tervezett fellépését egészségi állapotára hivatkozva lemondta, ennek ellenére állítólag este előadást tartott Kisbéren.

 

 

Mészáros István az Új Magyar Gárda – most akkor van gárda vagy nincs gárda..? – „főkapitányának" az üzenetét osztotta meg a jelenlévőkkel, majd Kónyi-Kiss Botond, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fejér megyei képviselője s végül Tyirityán Zsolt, a Betyársereg főbetyárja mondott beszédet a meghitt szombat délutánon. Véleménye szerint 71 éve tart a sötétség uralma – nos a rendezvényt elnézve, igaza van.

 

Szerkesztőségünk még a hét közepén megkereste az ellenzéki pártok képviselőit, hogy tudnak-e az eseményről, van-e róla véleményük, bármilyen nyilatkozatot, tiltakozást terveznek-e főként a nemrégiben lezajlott Hóman-szobor körüli események és a következetesség tükrében. A válasz lényegében egy közömbös nem volt a megkérdezettek részéről, egyedül az mszp-s Gőgös Zoltántól érkezett egy bár általános érvényű, de mégis elítélőleg megfogalmazott reakció.

 

(kép: Molnár Artur)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mu...
Bővebben >>