Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Népsavazás
2016-10-01 15:00:51
Népsavazás

Népsavazás

A migránsok bűnözők, a migránsok elveszik a munkánkat, a migránsokat nekünk kell eltartani. Kedves roma testvéreink, nektek tényleg nem ismerős ez a duma? Egy cseppet sem?  Vagy azt gondoljátok, hogy hát ránk, romákra mindez nem igaz, de a migránsokra igen? Mégis mi alapján? Mit tudtok róluk? Találkoztatok valaha akár eggyel is közülük? És ha igen, akkor az mindegyikükre érvényes? Nem bonyolultabb ez egy kicsit?

 

Kevesebbet tudtok a menekültekről, mint a nem romák rólunk, pedig az se sok. Nem veszitek észre, hogy a menekültellenes duma szinte szó szerint egyezik a cigány-ellenes náci szövegekkel?

 

Ha mi egy kalap alá vesszük a menekülteket, akkor ne merjünk felháborodni, ha pusztán a bőrszínünk alapján megítélnek bennünket! Tudjátok, hogy hívnak minket a cigányellenes csoportokban? Ómigránsoknak!

 

A népszavazás komoly dolog, előtte nem árt gondolkodni.

 

Mérlegeljetek például, hogy a ti életeteket milyen gondok befolyásolják a leginkább és ezek közül hányban volt népszavazás? Tippünk, hogy egyben sem. Hányadik helyen van az a probléma, amit párezer menekült magyarországi befogadása jelentene? Tippünk, hogy nincs benne az első tízben.

 

Ha mindezek után értelmesen meg tudjátok érvelni magatoknak, hogy miért érdemes mégis elmenni szavazni, hajrá! De ne dőljetek be a primitív cigányellenes menekültellenes szövegeknek!

 

Kadét Ernő/romasajtokozpont.hu

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>