Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Nézőpontos médiastróman kerül az áruló fideszes médiastróman helyére
2019-03-23 11:51:20
Nézőpontos médiastróman kerül az áruló fideszes médiastróman helyére

Nézőpontos médiastróman kerül az áruló fideszes médiastróman helyére

Szánthó lelkes és hűséges migránspropagandistaként ismert, folyamatosan s a legkülönbözőbb kormányfelületeken tolja rendületlenül a menekültellenes agitpropot.

 

Jelen volt az Európai Parlament LIBE bizottságában 2017. decemberében, amikor Szijjártó Péter külügyminiszter emlékezetesen harcosan védte a magyar jogállamiságot a testületi meghallgatáson, amikor a magyar jogállamiság helyzetét bíráló jelentés volt napirenden.

 

Jelen volt a meghallgatáson Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke, Polyák Gábor, a Mérték Médiaelemző Műhely vezetője is – az előbbi szervezetet a TASZ és az Amnesty International magyarországi képviselőivel együtt főként „sorosbérencekként” definiál.

 

Arról a fenti szakmai múlt kontextusában mit sem tudni, hogy hol, mikor s milyen megalapozottsággal szerzett múlhatatlan érdemeket és tapasztalatot a médiaprojektek világában, de Mészáros Lőrinc is gázszerelést tanult és lám, mi lett belőle (mi lett belőle...?)

 

A KESMA előző kuratóriumi elnöke, a volt MDF-es Varga István azt követően kényszerült távozásra februárban, hogy egy televíziós műsorban őszintén beszélt arról, hogy ő Magyar Narancsot és Népszavát is olvas, és szerinte "az igényes, jó tollú újságírók" a másik oldalon vannak.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>