Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Niedermüller Péter félreáll, ha nem ő a legnépszerűbb jelölt
2019-09-21 12:34:31
Niedermüller Péter félreáll, ha nem ő a legnépszerűbb jelölt

Niedermüller Péter félreáll, ha nem ő a legnépszerűbb jelölt

A DK-s politikus az alábbi közleményében közli: szétvágná a gordiuszi csomót.

 

„Fontos kezdeményezéssel kerestek fel az erzsébetvárosi lakók. Ahogy én is, ők is azt szeretnék, ha október 13-án leváltanánk Vattamány Zsoltot és a fideszes városvezetést. Ehhez természetesen az kell, hogy csak egyetlen ellenzéki polgármesterjelölt, a legesélyesebb induljon a választáson, az esélytelenek pedig visszalépjenek a javára.

 

Az erzsébetvárosiak azt találták ki, hogy csináltatnak egy kerületi közvéleménykutatást egy elismert kutatóintézettel, és azt kérik az ellenzéki jelöltektől, hogy fogadják el a kutatás eredményét, az esélytelenek pedig lépjenek vissza az esélyes jelölt javára. Én igent mondtam a felkérésre.

 

Nekem erzsébetvárosiként valóban a Fidesz leváltása a legfontosabb, éppen ezért vállaltam, hogy ha nem én vagyok az, akkor visszalépek a legesélyesebb ellenzéki polgármesterjelölt javára. Csak akkor tudjuk legyőzni a Fideszt, ha egy az egy ellen vesszük fel a harcot Vattamány Zsolttal, mindannyiunk felelőssége, hogy végül csak a legesélyesebb ellenzéki jelölt induljon el!

 

Nagyon remélem, hogy a kerületben elindulni szándékozó másik két ellenzéki jelöltnek is a Fidesz legyőzése a célja és vállalják, hogy ha elkészült a kutatás, akkor visszalépnek a legesélyesebb jelölt javára.

 

Kollégák, itt az idő bizonyítani: csak a Fidesz legyőzése és Erzsébetváros fejlődése számít, nem az önös érdekek és a politikai karrier. Én megtettem" - határozott lépéséről Niedermüller Péter, az erzsébetvárosi közös ellenzéki jelölt.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Van, amikor egészen banális dolgok miatt nincs esélyünk a munkavállalásra abban a pozícióban, amire áhítozun...
Bővebben >>