Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Eufrozina napja van.
Nincs tovább – készülődik a pedagógussztrájk
2016-02-16 16:40:31
Nincs tovább – készülődik a pedagógussztrájk

Nincs tovább – készülődik a pedagógussztrájk

A miniszterelnök felszólalásában többször is érintette a pedagógusok ügyét, és arról beszélt, hogy bízik a sztrájkbizottsági tárgyalások sikerében.

 

Galló Istvánné, a PSZ elnöke a miniszterelnök beszéde után arról tájékoztatta az atv.hu-t, hogy a szakszervezet országos vezetése két fontos döntést hozott. Az egyik az, hogy - megerősítve a múlt hét hétfői döntést – továbbra sem vesznek részt az Emmi által összehívott köznevelési kerekasztal munkájában.

 

A másik döntéssel kapcsolatban Gallóné az atv.hu-nak azt mondta: bíznak a pedagógusok sztrájkbizottsága és a kormány közötti tárgyalások sikerében, de ezzel egy időben megkezdik az előkészületeket egy országos pedagógussztrájk megszervezésére.

Utoljára frissítve: 2016-02-16 17:07:33

További híreink
Aki úgy látja, hogy az utóbbi időben egyre több a poloska, nem téved
Egyre több poloska lepi el a házak falát, sok belőlük az épületbe is bejut. Akik úgy látják, hogy az utóbbi időben mintha több lenne belőlük, nem tévednek.
2016-09-25 19:42:42, Hírek, Aktuális Bővebben
Napsütéses meleg idő várható szeptember utolsó napjaiban
A következő napokban hajnalonként foltokban ködre, néhol talaj menti fagyra is készülni kell. Napközben viszont a sok napsütés mellett 25 Celsius-fok körüli maximumokkal ...
2016-09-25 18:51:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Oktoberfest a Petőfivárosban
Az Oktoberfest, vagyis a híres német sörfesztivál hangulatát idézték fel szeptember 24-én, szombat délután a Vásárhelyi Pál Általános Iskolában. Német és magyar nyelven e...
2016-09-25 11:25:39, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Október 31-éig kell érvényesíteni a diákigazolványokat - hívta fel a figyelmet a Budapesti Békéltető Testület ...
Bővebben >>