Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Nofene: Miután nagyot bukott a Fidesz, a Hit Gyülekezet-vezér hirtelen kritikusan áll a kormánypárthoz
2019-10-15 15:20:53
Nofene: Miután nagyot bukott a Fidesz, a Hit Gyülekezet-vezér hirtelen kritikusan áll a kormánypárthoz

Nofene: Miután nagyot bukott a Fidesz, a Hit Gyülekezet-vezér hirtelen kritikusan áll a kormánypárthoz

Az „önkormányzati választás margójára” Németh Sándor a Hit Gyülekezete vezető lelkésze elmondta: Magyarországon még sok víznek kell lefolynia a Dunán ahhoz, hogy az emberek erkölcsi ítélete legalább nyugati szintre feljöjjön. Nincs mit szépíteni a realitáson. Semmi értelme álkeresztényekkel feldúsítani a politikát.

 

„Nem kívánom a Fidesz bukását, de ha nem lesz körültekintően elemezve a jelen helyzet a párton belül, akkor elképzelhető, hogy két év múlva megint egy nagy bukás várható”.

 

A váratlan kritikai tónus mellett Karácsony Gergelynek is üzen a nagyhatalmú egyházvezető:

 

"Szerepet játszott az eredményekben a Borkai-ügy, de az utóbbi időben nagy volt az elégedetlenség a kormány munkájával szemben, és sok tényező játszott szerepet abban, hogy kiegyenlítettebb az eredmény. A Fidesznek felül kell vizsgálnia az elmúlt egy év politikáját. Sok olyan eredmény van, ami alapján izgalmas belpolitikai élet várható. A képmutató keresztény propaganda jó, ha lekerül a napirendről. A hatalomnak meg kell tanulnia, hogy nem tud kereszténnyé tenni senkit sem. Nem lehet társadalmi igény felett preferálni a kereszténységet. Hagyni kell, hogy az egyházak hirdessék az evangéliumot. Nagyon vigyázni kell a keresztény névvel való visszaélésre. Sokkal jobban tud működni egy olyan személy, aki a saját képességeire hagyatkozik, mint egy olyan, aki kereszténynek vallja magát, de a cselekedetei teljesen ellentétben vannak ezzel.

 

A Hit Gyülekezete továbbra is szilárdan áll az erkölcsi ítélete mellett, és ha Karácsony Gergely továbbra is támogatni fogja a meleg mozgalmat, akkor nagyon nagy ellenállás fog létrejönni, amiben a Hit Gyülekezete is nagy szerepet fog vállalni. Szerintem nagyon nem tud más irányt venni a város vezetése az eddigiekhez képest."

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekoráció...
Bővebben >>