Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Melinda napja van.
Nostradamus és az Iszlám Állam
2014-09-04 19:02:48
Nostradamus és az Iszlám Állam

Nostradamus és az Iszlám Állam

Amit Nostradamus  (1503. december 14-1566. július 1)  híres, négy soros versikéi nem jövendöltek meg, állítólag nincs is, hiszen már annyi azóta bekövetkezett világtörténelmi eseményt jelzett előre. Pl. Hitler rémuralmát... vagy akár az Iszlám Államot is. De csakugyan? - kérdezgetik a kételkedők. 

A híres asztrológus – látnok előrejelzésein nem könnyű eligazodni, mert a látomások természetéből adódóan nyelvezetük homályos, kétértelmű. Nostradamus ténykedését az 1500-as évek derekának keresztény egyháza sem nézte jó szemmel, ezért cenzúrájukat és az eretnekség vádját elkerülendő, szándékosan is virágnyelven fogalmazott. Ráadásul a későbbi évszázadokban, különösen a New Age mozgalmak elterjedését követően ,sok mindent bele is magyaráztak a már így is nehezen értelmezhető  szövegekbe. Néhány jóslata azonban még így is elgondolkoztató, mások ezzel szemben soha nem következtek be, egyesekből pedig sok minden valóra vált ugyan, de csak évekkel később és egész más módon.

 

Így tehát jó kérdés pl. hogy csakugyan megjósolt-e olyan modern találmányokat, mint a kormányozható léghajó, repülőgép, holdutazás, mozi, gőzmozdony, telefon, kerékpár, autó, közelmúltbeli történelmi eseményeket, pl.Hitler hatalomra jutását,a második világháborút, az '56-os  magyarországi forradalmat, a '89-'90 - es évek nagy változásait (a Szovjetunió bukása, Németország egyesítése).

 

Íme egy csokorra való közelmúltunk – közeljövőnk (2010 - 2030 eseményeiből). Akiknek még  nincs elege az  utóbbi évek apokaliptikus jövendöléseiből (maja kalendárium, 2012 világvége, mágneses pólusok cseréje, csillagkapu,stb), böngéssze.

 

A nagy háború és az iszlám teret hódítása

 

Egy korábbi előrejelzés: 1996-ben újabb közel-keleti háború tör ki, bosszúból az 1991-es vereségért. Az iszlám világ terjeszkedni akar, 2006 körül az arabok új, tömegpusztító fegyvert fejlesztenek ki. Egy hatalmas, ezer évig is fennálló, egységes arab birodalomról álmodoznak. 2008 után elmérgesedik a viszony az indiai szubkontinensen a hinduk és a muszlimok között. 2009-re a fegyverek világszerte elterjednek, ami átmenetileg megakadályozza a háború kitörését. 2010 novembere - 2014 októbere között mégis kitör a világméretű konfliktus. Hagyományos fegyverekkel kezdődik, atomfegyverek használatával teljesedik ki, vegyi fegyverek bevetésével zárul. Az arab világ megtámadja Európát, vegyi fegyvereket is bevetnek. 2016-ra Európa romokban hever, a korábbi nagyhatalmak helyzete sem irigylésre méltó. Kína lesz az új nagyhatalmak egyike.

 

Al Bhagdadi, az Antikrisztus ?

 

Nostradamus egyes értelmezői a harmadik Antikrisztus eljövetelét Al Bhagdadi, a jelenlegi ISIS-vezér személyéhez kötik.

 

"Az Antikrisztus hamarosan megsemmisíti a hármakat, háborúja 27 éven át fog tartani. Az eretnekek halált szenvednek, fogságba esnek, száműztetnek. Vér, emberi hulla, vörös víz és jég borítja a földet.”

 

Kiss Kati

 

www.asztropressz.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-09-04 19:04:30

További híreink
Távmunka megszervezése egyszerűen, online
A home office-ban dolgozók száma elképesztő nagyot növekedett, köszönhetően a közelmúlt eseményeinek. Egyrészt a Covid-19 okozta világjárvány, valamint az ennek kapcsán g...
2022-11-23 10:56:53, Hírek, Aktuális Bővebben
Másfél milliós jutalmat kapott tavaly a Klebelsberg Központ vezetője
A Momentum politikusa Hajnal Gabriella fenyegető levele ellenére hozta nyilvánosságra az információt.
2022-11-18 18:12:52, Hírek, Aktuális Bővebben
Milyen felszerelésekre van szükség a nyúltartáshoz?
Ha már régóta az az álmod, hogy magadhoz veszel egy édes szőrgombolyagot, akkor itt az ideje, hogy megvalósuljon! Előbb persze be kell szerezned a nyúltartáshoz szükséges...
2022-11-14 12:05:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Baranya megyei kézilabdasport kiemelkedő alakja, a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke, a Barany...
Bővebben >>