Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Nostradamus és az Iszlám Állam
2014-09-04 19:02:48
Nostradamus és az Iszlám Állam

Nostradamus és az Iszlám Állam

Amit Nostradamus  (1503. december 14-1566. július 1)  híres, négy soros versikéi nem jövendöltek meg, állítólag nincs is, hiszen már annyi azóta bekövetkezett világtörténelmi eseményt jelzett előre. Pl. Hitler rémuralmát... vagy akár az Iszlám Államot is. De csakugyan? - kérdezgetik a kételkedők.



 

A híres asztrológus – látnok előrejelzésein nem könnyű eligazodni, mert a látomások természetéből adódóan nyelvezetük homályos, kétértelmű. Nostradamus ténykedését az 1500-as évek derekának keresztény egyháza sem nézte jó szemmel, ezért cenzúrájukat és az eretnekség vádját elkerülendő, szándékosan is virágnyelven fogalmazott. Ráadásul a későbbi évszázadokban, különösen a New Age mozgalmak elterjedését követően ,sok mindent bele is magyaráztak a már így is nehezen értelmezhető  szövegekbe. Néhány jóslata azonban még így is elgondolkoztató, mások ezzel szemben soha nem következtek be, egyesekből pedig sok minden valóra vált ugyan, de csak évekkel később és egész más módon.

 

Így tehát jó kérdés pl. hogy csakugyan megjósolt-e olyan modern találmányokat, mint a kormányozható léghajó, repülőgép, holdutazás, mozi, gőzmozdony, telefon, kerékpár, autó, közelmúltbeli történelmi eseményeket, pl.Hitler hatalomra jutását,a második világháborút, az '56-os  magyarországi forradalmat, a '89-'90 - es évek nagy változásait (a Szovjetunió bukása, Németország egyesítése).

 

Íme egy csokorra való közelmúltunk – közeljövőnk (2010 - 2030 eseményeiből). Akiknek még  nincs elege az  utóbbi évek apokaliptikus jövendöléseiből (maja kalendárium, 2012 világvége, mágneses pólusok cseréje, csillagkapu,stb), böngéssze.

 

A nagy háború és az iszlám teret hódítása

 

Egy korábbi előrejelzés: 1996-ben újabb közel-keleti háború tör ki, bosszúból az 1991-es vereségért. Az iszlám világ terjeszkedni akar, 2006 körül az arabok új, tömegpusztító fegyvert fejlesztenek ki. Egy hatalmas, ezer évig is fennálló, egységes arab birodalomról álmodoznak. 2008 után elmérgesedik a viszony az indiai szubkontinensen a hinduk és a muszlimok között. 2009-re a fegyverek világszerte elterjednek, ami átmenetileg megakadályozza a háború kitörését. 2010 novembere - 2014 októbere között mégis kitör a világméretű konfliktus. Hagyományos fegyverekkel kezdődik, atomfegyverek használatával teljesedik ki, vegyi fegyverek bevetésével zárul. Az arab világ megtámadja Európát, vegyi fegyvereket is bevetnek. 2016-ra Európa romokban hever, a korábbi nagyhatalmak helyzete sem irigylésre méltó. Kína lesz az új nagyhatalmak egyike.

 

Al Bhagdadi, az Antikrisztus ?

 

Nostradamus egyes értelmezői a harmadik Antikrisztus eljövetelét Al Bhagdadi, a jelenlegi ISIS-vezér személyéhez kötik.

 

"Az Antikrisztus hamarosan megsemmisíti a hármakat, háborúja 27 éven át fog tartani. Az eretnekek halált szenvednek, fogságba esnek, száműztetnek. Vér, emberi hulla, vörös víz és jég borítja a földet.”

 

Kiss Kati

 

www.asztropressz.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-09-04 19:04:30

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>