Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Novák Katalin és a Biden-blöff
2022-09-24 16:22:24
Novák Katalin és a Biden-blöff

Novák Katalin és a Biden-blöff

A trükközés és (már megbocsásson elnök asszony), de az olcsó simliskedés magasiskolája ez.  Nem volt itt "margó" és nem volt itt "találkozás". Az USA elnöke egy rövid állófogadást adott minden ENSZ résztvevő számára és a fogadáson, a bejáratnál Biden és neje fogadott mindenkit, öt másodpercre kezet fogtak és már mehetett is.  Ne próbálja már Novák asszony mindezt valamiféle "csúcstalálkozónak" eladni.

 

Szijjártó viszont tényleg találkozott barátaival, Lavrov orosz külügyminiszterrel, és adott egy értéktelen plecsnit Jared Kushnernek, Trump vejének.. aki úgy látszik "megette a maszlagot", nem tudta, hogy ezrével osztogatja ezeket a kitüntetéseket az Orbán kormány.

 

Miután az orbáni propaganda “szenilisnek” és “pedofilnak” nevezte Biden amerikai elnököt, sőt Szijjártó nyiltan támadta Biden családját is... most kezüket-lábukat törik Orbán politikusai, hogy egy fényképet készíthessenek Biden elnökkel.

 

Ami Kushnert illeti, Letitia James New York-i főügyész 250 millió dolláros csalással vádolja nejét, Ivanka Trumpot.  Ez csak a polgári per, mert  párhuzamosan fut a bűnügyi vizsgálat is és egyre inkább úgy tűnik, hogy valaki Trumpéktól börtönbe megy. Jarednek ez nem lenne szokatlan, hiszen saját apja is ült már adócsalásért, de őt még eddig nem ítélték el. Nem hinném, hogy Orbán nagykeresztje sokat segít majd az ügyén.

 

Kiváncsi vagyok, hogyan konferálják majd be a Novák-Biden "csúcstalálkozót" a Bayer-showban...

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>