Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Novákné felébredt és betiltaná a magyarországi burkákat
2018-11-23 19:00:33
Novákné felébredt és betiltaná a magyarországi burkákat

Novákné felébredt és betiltaná a magyarországi burkákat

Nagyon helyesen, hiszen erről eddig alig esett szó és jóval nagyobb hátrányt és tragédiát jelent hazánk jövőjét tekintve, mint az uniós pénzek drasztikusan végleges és üzemszerű ellopása – no more burka. (Írnánk rovásba’ is, de nincsen ilyen karakter a Sorostól kapott klaviatúránkon).

 

És igaza van, a női lélek misztériumának minden titkával együtt.

 

Hiszen semmi sem pusztítja drámaiabban a magyar lelkek hétköznapjait, mint az utcáinkat elborító feketeruhás női varjúhordák, akik egy szemrésnyi nyíláson keresztül törnek Árpád véreire, hej.

 

Novákné finom érzékkel találta meg a szó valós és átvitt értelmében is azt a női rést, amitől hirtelen az egekbe szökött a kenyér és a kebab ára, valamint megvéd minket renegát pártelhagyóként, de a parlamenti helyét és a konyhapénzt pragmatikusan megtartó jó magyar háziasszonyként a burkahordák végzetes szemmelverésétől, bár legyünk őszinték, előszeretettel közvetített dekoltázsában hőn dobogó igaz magyar keblei több tekintetet vonzottak eddig, mint ahány burkát láthattunk a sarki fűszeresnél, de ezt most hagyjuk is.

 

Mint fogalmazott, „a burka a teljes arcot, a szemeket is elfedő viselet, tehát gyakorlatilag lehetetlenné teszi az azonosítást, ezzel visszaélve számos terrorcselekményt követtek már el világszerte akár férfiak, nőnek kiadva magukat.”

 

Tökéletesen egyetértünk a honvédő honanyával, még ha a teljes ellenzék el is ment csütörtökön – elő az igaz magyar keblekkel.

 

(az írást teljes terjedelmében a szabadhir.hu oldalon olvashatják)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>