Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Növeljük állóképességünket - negyedik rész
2014-07-08 12:35:54
Növeljük állóképességünket - negyedik rész

Növeljük állóképességünket - negyedik rész

Ha gondjainkat nem is tüntetik el varázsütésre az alábbi módszerek, még legviszontagságosabb időszakainkban is enyhíthetik a ránk nehezedő nyomást, segíthetnek magasabb energiaszintre kerülni:

 

 

Töltődjünk fel elemeink szerint.

 

Hogy több vagy kevesebb nyomás nehezedik-e ránk, függ az adott időszak asztrológiai minőségétől is. A 2010-2016 között érvényesülő bolygóhatások mindannyiunkat fokozottan próbára tesznek úgy egyéni, mint kollektív szinten. Külső segítség, társadalmi védőháló helyett sokszor csak a saját erőforrásainkra támaszkodhatunk.

 

Ezeknek az élethelyzeteknek a közös vonásuk az, hogy jóllehet hatalmas terheket cipelünk, nem  dobhatjuk be a törölközőt. Nem jelenthetünk beteget új munkahelyünkön, szakítottunk és most marcangol a fájdalom, viszont nem halaszthatjuk el vizsgáinkat. Esetleg valami hosszú ideje kilátástalan élethelyzet nyomaszt, amit képtelenek vagyunk megváltoztatni: pl. egy közeli hozzátartozó betegsége vagy tartós munkanélküliség, önhibánkon kívül.

 

Az is lehet, hogy sajátos asztrológiai alkatunk miatt  önmagában is problémát okoz egyenletes szinten tartanunk életerőnket, alkotó energiáinkat. Egyszer fent, egyszer lent vagyunk, mélypontjainkon felélve csúcspontjainkon felhalmozott tartalékainkat, ez a libikóka pedig nemcsak rövid távon nem gazdaságos, de energiakészleteink idő előtti feléléséhez is vezethet.

 

Személyi horoszkópunk ismerete sokat segíthet abban, hogy megtaláljuk a karakterünknek legmegfelelőbb feltöltődési módot. Bármekkora terhelésnek vagyunk is kitéve, energiatartalékainkat legspontánabbul úgy pótolhatjuk, hogy kapcsolatba kerülünk azzal a természeti elemmel, amelynek jegyében Napunk, Holdunk, Marsunk, a születési uralkodónk és az aszcendensünk tartozik.

 

Dendarai zodiákus- saját változat



 

A csupa aktivitás, inspiráció tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) rakjanak tábortüzet és gyönyörködjenek a lángokban, kiránduljanak a napsütésben, sportoljanak. Sokuk rendelkezik valamilyen kreatív, művészi hajlammal is, ők fessenek, fotózzanak, írják ki magukból a feszültséget.

 

A gyakorlatias, érzéki benyomásokra fogékony föld jegyek (Bika, Szűz, Bak), már attól is jobban fogják érezni magukat, ha leheverednek a zöldellő mezőn. Ugyanilyen pozitív hatása lehet a kertészkedésnek vagy valamilyen kézügyességet igénylő hobbinak.

 

A levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) gondolataik, eszméik valóságában élnek. Ezúttal azonban jobb lenne, ha elmozdulnának könyveik vagy számítógépük mellől, és inkább kocognának egyet vagy kipróbálnának valamilyen szabad téri  labdajátékot.

 

A víz eleműek (Rák,Skorpió, Halak) érzelmeikben, intuícióikban, fantáziájukban élnek. Feszültségeiket legkönnyebben úszással tudják kioldani magukból, de már egy víz parti séta is sokat javíthat közérzetükön. A festés, zenélés, versírás ugyanilyen jó hatással lehet rájuk.

 

A fentebbi módszereket természetesen kombinálhatjuk is. Rendszeresen gyakorolva megtalálhatjuk a személyiségünknek legmegfelelőbb arányokat, akárcsak a karakterünknek legmegfelelőbb foglalkozásokat.  Ezek révén apránként még a legnagyobb kihívásokkal is megbirkózhatunk.

 

 

Kiss Kati

 

 

http://asztropressz.wordpress.com/


 

 

 

Főkép: Erőnövény, 2009

Utoljára frissítve: 2014-07-08 12:35:50

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>