Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Nyilvános a TOP50-es körözési lista – záporoznak a bejelentések
2019-02-02 10:36:38
Nyilvános a TOP50-es körözési lista – záporoznak a bejelentések

Nyilvános a TOP50-es körözési lista – záporoznak a bejelentések

A rendőrség egyik fontos feladata az elkövetők beazonosítása és elfogása, az eltűntek felkutatása. Ebben jelentős segítséget nyújtanak azok a lakossági bejelentések, amelyek a keresett személyek hollétére, felbukkanásuk lehetséges helyeire vonatkoznak.

 

A rendőrség honlapján összeállították és rendszeresen frissítik a legkeresettebb bűnelkövetők listáját. A nyilvánosság erejét is szeretnék felhasználni a közösségi média segítségével, hogy minél több bejelentés érkezhessen.

 

A police.hu/hu/koral címen elérhető közérdekből nyilvános körözési adatbázis listákba rendezetten böngészhető, illetve kategóriák szerint szűkíthető a találati lista. Amennyiben a körözés megszűnik, a posztok beágyazásai is inaktívvá válnak.

 

 

 

A körözési toplista keddi elindítása óta megháromszorozódott a napi bejelentések száma, három embert pedig el is fogtak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az M1-en.

 

Gál Kristóf azt mondta, két férfit szerdán külföldi társhatóságok, csütörtökön egyet a Pest megyei rendőrök fogtak el. Utóbbit – egy kilenc éve kábítószeres bűncselekmény miatt körözött férfit – lakossági bejelentés alapján találtak meg és emelte ki.

 

(Forrás: 112press.hu)

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Határtalan lehetőségek az agykutatás hónapján kognitív képességeink fejlesztésére.
Bővebben >>