Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Nyugaton a bolygó megmentésére, keleten a vezér istenítésére használják a rockfesztiválok kivetítőit
2019-07-01 11:56:42
Nyugaton a bolygó megmentésére, keleten a vezér istenítésére használják a rockfesztiválok kivetítőit

Nyugaton a bolygó megmentésére, keleten a vezér istenítésére használják a rockfesztiválok kivetítőit

Mintegy 143 ezren vettek részt a 27. Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban június 26. és 29. között - olvasható a szervezők közleményében, amit vasárnap küldtek el az MTI-nek.

 

A jelentős múlttal bíró fesztivál megkezdésétől rombolja a józan ízlés határait a döbbenetes tény, hogy Orbán politikai propagandájára használták a koncertek közti szünetekben az elektronikus óriás médiafelületeket.

 

A nagyszínpadi szünetekben uszkve tízpercenként láthatták, hogy a rendszerváltásra megemlékező videón Orbán Viktor követeli az orosz csapatok kivonását Nagy Imre és társai szimbolikus újratemetésén 30 éve, a Hősök terén, a mai érdekei szerinti történelemhamisítás jegyében.

 

 

Sőt.

 

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője, Kádár Tamás a hvg.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a Balaton Soundon is peregni fog a Terror Háza Múzeummal kötött szerződés eredményeként készített és vetített pár perces politikai propaganda, a fesztivál szervezőinek pedig nincs beleszólása a tartalomba.

 

A hazaiaknál némileg nagyobb befolyással és múlttal rendelkező angliai Glastonbury-fesztiválon meghirdették, hogy idén egyetlen műanyagpalackot sem használnak a fogyasztásra. Ezt köszönte meg a mintegy 200 ezer fesztiválozónak Sir David Attenborough a rendezvény utolsó napján. Mindeközben a kivetítőkön a BBC idei természetfilmjének, a One Planet: Seven Worlds képeit láthatták.

 

 

Egy szó sem esett a Brexitről, Theresa May-ről, a világméretű brit birodalom tervezett visszaállításáról, de még a kiváló egészségnek örvendő anyakirálynő történelmi panoptikumnak is beillő életéről. Na persze,
Orbánról sem.

 

Mind ehelyett oroszlánok, majmok (mármint igaziak, nem önjelölt forradalmárok), madarak ugrándoztak az óriáskivetítőkön különösebb áthallások nélkül sugallva, hogy amennyiben nem ügyelünk a globális otthonunkra, nem lesz villany, amit leolthatnánk.

 

Kivéve persze a magyar miniszterelnök fejében, bár ott már rég kialudt a fény.

 

(forrás: szabadhir.hu)

 

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, ...
Bővebben >>