Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Olvasói levél: Vitézy Dávidot távolítsák el, amíg be nem következik egy tömegkatasztrófa!
2014-07-25 14:12:56
Olvasói levél: Vitézy Dávidot távolítsák el, amíg be nem következik egy tömegkatasztrófa!

Olvasói levél: Vitézy Dávidot távolítsák el, amíg be nem következik egy tömegkatasztrófa!

Olvasónk már korábban is megkeresett minket, amikor a BKV-val kapcsolatos cikk jelent meg oldalunkon. Akkor elmondta, igen nehéz a BKV-nál dolgozni, több olyan dologra is felhívta a figyelmünket, melyeket csak a bennfentesek láthatnak át, a közlekedési eszközökön utazók nem. Most a biciklist elgázoló kollégája "védelmében" keresett meg minket. A sofőr felelősségét nem megkérdőjelezve arról írt nekünk, hogy valójában milyen folyamatok vezettek odáig,hogy ez a baleset megtörténhetett. Ki a valódi felelős?
 
 
 
Tisztelt Szerkesztőség! 
 
Tele vannak az oldalak azzal, hogy a buszvezető elsodort egy kerékpárostIgen, erről írtam a múltkor, hogy a vezetőink, Vitézy Dáviddal az élen, emberek életével és egzisztenciájukkal játszadoznak. A túlfeszített menetidők és az egyéb állandó konfliktusok, amiket a vezetőink állandóan gerjesztenek, miközben milliókat vágnak zsebre, ide vezetett. 
 
Vitézy nem ért semmihez, kisgyerek korában még a buszvezetőkhöz szaladgált, volt aki elviselte, volt aki elzavarta, és most rajtunk áll bosszút. Állandóan ott lófrált a Moszkva téren, és mindenkinek magyarázta a zagyvaságait, most meg tönkreteszi a BKV-t, és ahelyett, hogy eltávolítaná a főpolgármester úr, állítólag felfelé buktatják, valami európai állásba, pedig semmit nem tett le az asztalra és nem is ért semmihez, egy vezetői tapasztalatokkal sem rendelkező kisgyerek, aki játszótérnek képzeli mások munkahelyét, és csak sakkfigurák vagyunk a számára ezen a játszótéren, semmi más. 
 
Ott van pl. a Bubi, ami ugyancsak egy sikertelen program eddig, de ha már megcsinálják, akkor miért nem lehet pl. a saját munkatársaikat segíteni egy pár állomás kihelyezésével, hogy a busz vagy villamosvezető könnyebben eljusson valami csomópontig, ahonnan haza tudna menni, ha már elvette a szolgálati járatainkat? A garázsokba és kocsiszínekbe is kihelyezhetnének egy pár ilyet, de a saját dolgozóikat teljesen kizsákmányolják és túlfeszítik, ezért nem tudnak kipihentek lenni és bekövetkezik a baj. 
 
Mindemellett még egyéb dolgokra is figyelniük kell, és ahogy az előzőekben is írtam, az utasokat is direkt ellenünk hangolják, hogy állandó stresszben legyünk. Talán a főpolgármester úr felé kéne eljuttatni ezeket a dolgokat, benne még látok némi jóindulatot, bár sajnos ő is teljesen meghunyászkodott a jelenlegi hatalom előtt, akiknek az emberi életek és sorsok, úgy látszik, nem számítanak. 
 
Szeretnénk, ha Vitézy Dávidot végre eltávolítanák, amíg be nem következik valami nagyobb tömegkatasztrófa. 
 
Visszatérve az első ajtózásra. Azt mondják, hogy a matricázás miatt is volt egy baleset és ezért vették le az első ajtós felszállás matricákat mindenhonnan, de utána nem hallottam sehonnan azt, hogy ezért bármelyik vezetőnket elmeszelték volna, aki meghozta ezeket a felelőtlen döntéseket. Hol vannak a felelős vezetőink? Ilyenkor a buszvezető börtönbe kerül, vagy elveszíti a munkáját, ha valami történik a vezetőink felelőtlen döntései miatt. Ők ilyenkor miért nem állnak bíróság elé? 
 
Vannak komolytalanabb dolgok, amikor egy dolgozó nekiesik valakinek és megveri, ilyenkor be akarják perelni a vezetőket, pedig mindenki viselkedéséért nem hiszem, hogy tartani kéne a hátukat. Más esetekben viszont, amikor a felelőtlen döntéseikről van szó, miért csak a dolgozót hurcolják meg? Azért mert belehajszolták a balesetveszélyes helyzetekbe és megtörtént a baj? Ilyenkor egyik sem tarja a hátát sajnos. Vitézy is csak a buszvezetőt hibáztatja, de a saját felelősségét nem forszírozza, pedig semmihez nem ért. 
 
Ilyen felelőtlen vezetése még soha nem volt a BKV-nak. Igencsak ideje lenne ezeket is eltávolítani a bársonyszékeikből. A BKK meg egy teljesen felesleges testület, egy dolgozóra esik 3 főnök meg 8 besúgó, ezek mind elmehetnének valami tisztességes munkát végezni, de sajnos ezekre a naplopókra van pénz, a tisztességesen dolgozó emberekre meg nincs.
 
 
További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>