Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Vencel napja van.
Öngyilkos merényletet akadályoztak meg a kézilabdázók
2015-12-06 21:21:41
Öngyilkos merényletet akadályoztak meg a kézilabdázók

Öngyilkos merényletet akadályoztak meg a kézilabdázók

A Vardar korábbi sztárja, Alekszej Rasztvorcev Portóban játszott a Vojvodinával a kézilabda Bajnokok Ligájában. A Frankfurton keresztül Belgrádba tartó repülőn egy Jordániából érkezett utas megpróbálta a levegőben kinyitni a gép ajtaját, és talán sikerült is volna neki, ha nem Rasztvorcev ül az első sorban.

 

Az orosz játékos - a csapat másodedzőjével, Milan Markoviccsal - rávetette magát, és ketten legyűrték az öngyilkos akcióra készülő férfit. A SportMedia.mk beszámolója szerint Rasztvorcevék maguk közé vették a merénylőt, aki a Belgrádig hátralevő úton megmoccanni sem mert. A gép rendben leszállt, a férfit őrizetbe vették.

További híreink
Októberi kulturális programajánló
Most még a nagyon szép nyárutó időszakban vagyunk, de lassan-lassan biztosan beköszönt az ősz, és a szabadtéri programok után újra a XIII. kerületi kulturális színtereké ...
2016-09-28 04:41:23, Hírek, Színes Bővebben
Ünnepélyes névadó a Göncz Árpád Városközpontban
Mint ismeretes, a Fővárosi Közgyűlés Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat előterjesztése alapján hozzájárulását adta ahhoz, hogy kerületünk a meglévő négy városré...
2016-09-28 04:39:00, Hírek, Színes Bővebben
Szülői pihenők adományból
Szülői pihenőket adtak át a Pécsi Gyermekklinika Onkohematológiai Osztályán, a fejlesztés részben az Eurakvilo Alapítvány adományából valósult meg.
2016-09-27 01:19:25, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Plakátozott a Kétfarkú Kutya Párt Dunakeszin.
Bővebben >>