Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Antal napja van.
Öngyilkos merényletet akadályoztak meg a kézilabdázók
2015-12-06 21:21:41
Öngyilkos merényletet akadályoztak meg a kézilabdázók

Öngyilkos merényletet akadályoztak meg a kézilabdázók

A Vardar korábbi sztárja, Alekszej Rasztvorcev Portóban játszott a Vojvodinával a kézilabda Bajnokok Ligájában. A Frankfurton keresztül Belgrádba tartó repülőn egy Jordániából érkezett utas megpróbálta a levegőben kinyitni a gép ajtaját, és talán sikerült is volna neki, ha nem Rasztvorcev ül az első sorban.

 

Az orosz játékos - a csapat másodedzőjével, Milan Markoviccsal - rávetette magát, és ketten legyűrték az öngyilkos akcióra készülő férfit. A SportMedia.mk beszámolója szerint Rasztvorcevék maguk közé vették a merénylőt, aki a Belgrádig hátralevő úton megmoccanni sem mert. A gép rendben leszállt, a férfit őrizetbe vették.

További híreink
Megkezdődtek a munkálatok
Január második hetében megkezdődött az abaligeti, valamint a Tettyei Mésztufa-barlang világításrendszerének korszerűsítése.
2017-01-15 17:21:08, Hírek, Színes Bővebben
Zielinsky Tibor kiállítása
Zielinsky Tibor szobrászművész a Rózsavölgyi Egyesület tagja, 1992-től kiállító művész, számos csoportos tárlat résztvevője. Tárlatát a január 19., csütörtök 18.00 órától...
2017-01-15 03:03:11, Hírek, Színes Bővebben
Íme, az ötöslottó nyerőszámai és nyereményei a 2. héten
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 2. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2017-01-14 22:18:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A nyugdíjbiztosításoknál és a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások egy részénél is fontos határnap az év u...
Bővebben >>