Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Orbán és Rogán bohócnak nézik a nemzetet
2014-01-23 22:05:57
Orbán és Rogán bohócnak nézik a nemzetet

Orbán és Rogán bohócnak nézik a nemzetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője bohócnak nézik a nemzetet, de „valójában a fejükre hullik vissza ez a bohócszerep .


Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja  csütörtökön, a főváros ötödik kerületében egy fideszes lakossági fórumnak otthont adó épület előtt tartott sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet, hogy Orbánék bohócnak nézik a nemzetet, de saját magukból csinálnak bohócot. 


A DK politikusa a  lakossági fórumra utalva azt mondta, hogy Rogán Antal V. kerületi polgármester és Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője (a csepeli rezsirambó - a szerk.) épp a rezsicsökkentést ünnepli és öntömjénezést tart, holott a jelenlegi kabinet a rezsihazugság és általában is a hazugságok kormánya.


 - Az elmúlt négy évben nem olcsóbb, hanem drágább lett az élet Magyarországon, nem nőtt a nemzeti jövedelem, és az élet sem vált jobbá, miközben nagyobb lett az eladósodottság – emlékeztetett a politikus, hozzátéve, a kabinet ugyanakkor a történelemhamisítás kormánya is, amelyik meggyalázza az áldozatok, az ártatlanul meggyilkolt honfitársainkat.


Kerék-Bárczy arra is kitért, hogy a kormány felelős az ország eladósításáért, mert most írt alá egy háromezer milliárd forintos szerződést a paksi bővítésről.


A sajtótájékoztatón az Ifjú Demokraták is képviseltették magukat, egyikük például bohócnak öltözve, "Bohócnak nézitek a nemzetet” feliratú táblával jelent meg a tüntetésen. A sajtótájékoztatót néhány, a fórumra érkező rezsiharcos igyekezett megzavarni, nem sok sikerrel. 


-naan-

Utoljára frissítve: 2014-01-23 22:07:46

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>