Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Erika napja van.
Orbán fantomtanácsadójánál lesz kisinas Gyurcsány volt minisztere
2016-03-02 19:10:39
Orbán fantomtanácsadójánál lesz kisinas Gyurcsány volt minisztere

Orbán fantomtanácsadójánál lesz kisinas Gyurcsány volt minisztere

Rácz szerint ez a lépés - ahogy korábbi jobboldali szerepvállalásai - csak azokat lepheti meg, akik úgy gondolták, hogy "az üléspontja határozza meg az álláspontját". Mint ismert a minisztériumot 2004-2006 között vezető Rácz a vizitdíjas, kórházi napidíjas népszavazáson a Fidesz mellett állt ki. Erről most azt mondja, hogy az SZDSZ, amelyik a népszavazás idején irányította az egészségügyi tárcát, egyértelműen szemben állt a többség véleményével, legyen az fideszes, MDF-es vagy szocialista egészségpolitikus – értesült a jólértesült Magyar Idők.

 

A kórházigazgató a mostani szerepvállalásával kapcsolatban azt mondja, hogy Hegedűs Zsuzsával több mint egy évtizede ismerik egymást, sok társadalompolitikai alapkérdésben azonos nézeteket vallanak, jó barátok lettek, így boldogan mondott igent, amikor felkérték a közös munkára.

 

Utoljára frissítve: 2016-03-02 19:49:02

További híreink
Áll a bál a gyömrői választás körül: Gyenes Leventét hiába választották újra
Ma már gyakorlatilag mindenki azt állítja, hogy Gyenes Leventét hiába választották újra, le kell mondania. Kizárólag a Belügyminisztérium főosztályvezetője fogalmazott me...
2016-08-31 11:58:17, Hírek, Aktuális Bővebben
Az alkotmányjogász szerint a méltatlanság megállapítását nem befolyásolja a választói akarat
A gyömrői polgármester méltatlanságának kérdését a bíróság dönti el, egy polgármester méltatlanságának megállapítását nem befolyásolja a választók vélemény-nyilvánítása -...
2016-08-31 08:38:52, Hírek, Aktuális Bővebben
2 forinttal emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
2016-08-31 07:48:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok év semmittevés után idén legalább már beszél a kormány az állami közlekedési társaságok buszparkjának fris...
Bővebben >>