Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Orbán Gáspár magánegyházán át láthatjuk Istent közelről – Erdoğan mellett
2018-07-10 13:55:04
Orbán Gáspár magánegyházán át láthatjuk Istent közelről – Erdoğan mellett

Orbán Gáspár magánegyházán át láthatjuk Istent közelről – Erdoğan mellett

A kérdésre Orbán Gáspár az alábbiakat válaszolta: „Ha megadja a világ a módját az ünneplésnek, akkor nekünk még inkább meg kell adnunk Istennek a tiszteletet ezeken keresztül. Ha több pénzünk lenne, még inkább törekednénk arra, hogy kellemes környezetet biztosítsunk mind Istennek, mind embernek.”

 

Hát most megadta a módját Orbán Gáspár annak, hogy kellemes környezetben ünnepeljen, s „még inkább” megadta Istennek a tiszteletet. Ugyanis apukájával együtt elment Erdoğan bácsi beiktatására. Tudják, arról a kedves iszlamista bácsiról van szó, akit valamikor még „vallási gyűlölet szításáért” börtönbüntetésre ítéltek, mert egy beszédében, meghamisítva egy török nacionalista költő versét, azt találta mondani, hogy „a mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.”

 

Igen-igen, arról a bácsiról van szó, aki az Iszlám Állam legyőzésében kiemelkedő szerepet játszó kurdok ellen gyilkos háborút indított, s aki világossá tette, hogy ebben a háborúban akár kisgyermekek életét is hajlandó feláldozni. Igen-igen, arról a bácsiról van szó, aki másfél hónappal ezelőtt az Iszlám Együttműködés Szervezetének (OIC) rendkívüli ülésén azt találta mondani, hogy Izrael náci módszereket is túlszárnyalva támad a palesztinok ellen, s nincs különbség a zsidókat 75 évvel ezelőtt Európában ért üldöztetés és aközött, amelynek a Gázai övezetben a palesztinokat teszik ki.

 

Igen-igen, arról a diktátor bácsiról van szó, aki páros lábbal tiporja az emberi jogokat, aki a politikai ellenfeleit üldözi, egzisztenciálisan ellehetetleníti, tíz- és százezer számra csukatja őket börtönbe, s ha kedve úgy tartja – márpedig úgy szokta tartani – akkor alaposan meg is kínoztatja őket.

 

Az Orbán Gáspár alapította Felház mottója: „Találkozás Istennel.” Hát most Orbán Gáspár szemtől szemben láthatta az istent.

 

Orbán Gáspár azt is mondta, hogy neki személyes kapcsolata van Jézussal, s miután a Felház azért van, hogy „Isten természetfeletti munkája el tudjon kezdeni dolgozni”, továbbá, hogy „Isten személyes kapcsolatba akar kerülni velünk.” Hát most került..!

 

Orbán Gáspár apukája mellett baktatva szerintem igencsak eltévedt, minimum egy Felházzal odébb kopogtatott, s került személyes kapcsolatba az istennel.

 

Orbán Gáspár nem is olyan régen arról is beszélt, hogy „Isten megváltoztatja Európát”: Na persze, ez az isten 2015-ben rászabadította Európára a menekülteket, most pedig ugyanez az isten őrületes pénzekért tartja pórázon a tömegeket.

 

Az európai kereszténység legnagyobb védelmezője, Orbán Viktor pedig, kisfiával kéz a kézben, elmegy egy pompás iszlamista társaságba, végignézni Európa iszlamista szentjének istenné való felkenését és beiktatását.

 

Orbán Gáspár nem oly régen így propagálta a Felházat: „aki idejön, meglátja, hogy Isten gyönyörű.”

 

Nos, ő odament. Kedves Gáspár, és közelről nézvést tényleg oly gyönyörű?

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>