Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Orbán, mint politikai nekrofil
2019-03-18 15:11:31
Orbán, mint politikai nekrofil

Orbán, mint politikai nekrofil

Én az igazán hányni való förtelmet és cinikus galádságot a politikai gerontofíliában és a politikai nekrofíliában látom.

 

Abban, ahogy a regnáló, önmagát úton-útfélen keresztényként becézgető hatalom, Istent és embert nem kímélve magáévá tesz, és puszta eszközként hasznosít, saját képére, kedvére és érdekeinek megfelelően idős, súlyosan beteg, kiszolgáltatott embereket, amint tette ezt Kertész Imrével, teszi most Törőcsik Marival, vagy amint tette és teszi ezt halála után Petri Györggyel.

 

Ha a fenti gazemberek netán mégis komolyan vennék saját kereszténységüket, akkor kezdhetik azon törni a fejüket, hogy a Pokol nyolcadik körének melyik bugyrába kerülnek majd, avagy esetleg létrejön számukra egy „interinfernális” bugyor, a hízelgők második, a szentségárulók harmadik, a csalók és nyerészkedők ötödik, a képmutatók hatodik, a tolvajok hetedik, a másokat becsapók nyolcadik, a viszályt szítók kilencedik és a hamisítók és hazugok tizedik bugyrából.

 

Ámen! (Omén!)

 

(kép: Orbán Törőcsik Mari vidéki otthonának ablakán bekukucskál az életmű Kossuth-díjjal)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>