Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Antal napja van.
Orbán nem keresztény – megmondta a pápa
2016-02-19 15:30:22
Orbán nem keresztény – megmondta a pápa

Orbán nem keresztény – megmondta a pápa

A konzervatív jelölt egy hatalmas falrendszer építését ígérte meg Texastól Kaliforniáig, illetve 11 millió ember kitoloncolását hajtaná végre esetleges elnöksége során.

 

A katolikus egyházfő latin-amerikai körútja során a mexikói-amerikai határra látogatott el, hogy közösen imádkozzanak az otthonukat elhagyni kényszerülő emberekért. Innen üzent Trump szándékát kommentálva, hogy: „Aki nem hidakat, hanem kerítéseket épít a határon, az nem keresztény ember”.

 

Egyértelmű, hogy az egyházi méltóság szavai nem csak a mexikói, de az európai s így a kelet-európai hiszterizált határmenti falépítési koncepcióját, valamint annak elrendelőit is célozza.

 

További híreink
Biztonsági őr inzultálta az MSZP-s képviselőt
Az MSZP szerint két éve nem ír ki egy olyan pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), amin keresztül 30 milliárd forintnyi uniós támogatás juthatna el hátrán...
2017-01-16 19:31:46, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Az osztrák–magyar senki földjén hagyják fagyoskodni a menekülteket
Abszurd jelenetek játszódtak le vasárnap a rábafüzesi magyar–osztrák határátkelőnél, ahol nyolc menekült rekedt a senki földjén, írja az osztrák Kronen Zeitung.
2017-01-16 18:16:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Hiába a Kövér-huszárok: szétlopják a parlamentet
Még mindig tart a nyomozás a parlamenti lopások ügyében, pedig már kilenc hónapja, hogy kiderült: tolvaj garázdálkodott a Parlament, és a Képviselői Irodaház raktáraiban.
2017-01-16 14:31:39, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Kecskeméti Piaccsarnok területén forgatta január 14-én, szombaton a TV2 televízió csoport a Zenebutik elneve...
Bővebben >>