Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bianka napja van.
Orbán püspök haverja is kap egy stadiont
2015-12-11 18:00:10
Orbán püspök haverja is kap egy stadiont

Orbán püspök haverja is kap egy stadiont

Kiss-Rigó László püspök szentelte fel a felcsúti Pancho Arénát, és temette el Puskás Ferencet, valamint Grosics Gyulát. A dél-alföldi „zuhanyhíradó” úgy tartja, hogy Orbán Viktorhoz is a zöld gyep varázsa hozta közelebb, olyannyira, hogy a szegedi foci jövőjét egy vb-meccs közös megtekintése során volt alkalmuk átbeszélni állítólag.

 

Az atv.hu megkereste Szeged megyei jogú Város Önkormányzatát is. A Botka László polgármester felhatalmazásával nyilatkozó illetékes elmondta, hogy Szegednek semmilyen szerepe nincs a kormány által tervezett és támogatott stadion építésben, a beruházásban sem pénzzel, sem területtel nem érintettek.

 

A stadion tervezett költségvetése mintegy 3 milliárd forintra rúg, melyből 1 – más kalkulációk szerint 2 – milliárdot a TAO-s pénzekből terveznek finanszírozni.

Utoljára frissítve: 2015-12-11 18:11:54

További híreink
Behívták határvadásznak, pedig járni és beszélni is alig tud
Leszázalékolt bajai férfi is azok közt van, akiket berendeltek a határvadász-toborzóra. A kormányhivatal szerint a megjelenés nem kötelező, ezt azonban levelükben elfelej...
2016-10-25 14:32:50, Hírek, Aktuális Bővebben
Halottak napja: a rendőrség fokozott óvatosságot kér a temetőkbe látogatóktól
A rendőrség a polgárőrséggel közösen országszerte segíti a temetőkbe látogatók közlekedését, egyben fokozott óvatosságra kéri őket.
2016-10-25 14:06:08, Hírek, Aktuális Bővebben
Most már a csoda sem mentheti meg Gyenes Leventét
Méltatlansági eljárást indított a Kormányhivatal Kisléta elítélt, majd újraválasztott polgármestere ellen. Ezzel a lépéssel szinte bizonyossá vált, hogy Gyenes Levente is...
2016-10-25 12:43:11, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ebben az esztendőben hét környezetbarát ötlet valósulhatott meg a Duna-Dráva Cement által életre hívott Zöld M...
Bővebben >>