Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Orbán püspök haverja is kap egy stadiont
2015-12-11 18:00:10
Orbán püspök haverja is kap egy stadiont

Orbán püspök haverja is kap egy stadiont

Kiss-Rigó László püspök szentelte fel a felcsúti Pancho Arénát, és temette el Puskás Ferencet, valamint Grosics Gyulát. A dél-alföldi „zuhanyhíradó” úgy tartja, hogy Orbán Viktorhoz is a zöld gyep varázsa hozta közelebb, olyannyira, hogy a szegedi foci jövőjét egy vb-meccs közös megtekintése során volt alkalmuk átbeszélni állítólag.

 

Az atv.hu megkereste Szeged megyei jogú Város Önkormányzatát is. A Botka László polgármester felhatalmazásával nyilatkozó illetékes elmondta, hogy Szegednek semmilyen szerepe nincs a kormány által tervezett és támogatott stadion építésben, a beruházásban sem pénzzel, sem területtel nem érintettek.

 

A stadion tervezett költségvetése mintegy 3 milliárd forintra rúg, melyből 1 – más kalkulációk szerint 2 – milliárdot a TAO-s pénzekből terveznek finanszírozni.

Utoljára frissítve: 2015-12-11 18:11:54

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott sz...
Bővebben >>