Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Orbán Ráhel a saját lábán állt a közel-keleti olajügyi látogatáskor
2016-08-31 16:40:37
Orbán Ráhel a saját lábán állt a közel-keleti olajügyi látogatáskor

Orbán Ráhel a saját lábán állt a közel-keleti olajügyi látogatáskor

Az Orbán Ráhel által kiadott MTI-közlemény szerint:

 

„2015. szeptember 17-e és 20-a között Barhreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság.”

 

Orbán Ráhel ezt arra reagálta, hogy a 444.hu a NOGA, vagyis a bahreini nemzeti olaj- és gázügyi hatóság honlapján kiszúrta, hogy Orbán Viktor és lánya, valamint Tiborcz István 2015-ben Bahreinben energetikai, konkrétan olaj és gázügyekről tárgyaltak az ottani miniszterrel és arról, hogyan tudják szorosabbra fűzni a két ország a gazdasági együttműködését.

 

A hvg.hu idézi Havasi Bertalant is: a miniszterelnök sajtófőnöke mindössze annyit mondott arról, hogy kit képviselt Orbán Ráhel a bahreini látogatáson, illetve, hogy ki fizette az utat, hogy "semmilyen állami felhatalmazásról nincs szó, ilyen látogatásról nekünk nincs is információnk, kérem, forduljanak az érintettekhez".

 

A 444.hu ma reggel zárójelben annyit fűzött a cikkéhez, hogy: „Szemben azzal, amit cikkünk állított, az eredeti arab nyelvű cikkben nem nevezik magyar miniszterelnöknek Orbán Ráhelt, csak a magyar miniszterelnök lányának.” 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>