Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyver
2013-08-11 17:07:42
Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyver

Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyver

Bogár László, a szélsőséges nézeteiről híres közgazdász ismét érdekes megnyilvánulást tett, ezúttal a Széles Gábor birodalmához tartozó Echo Tv értékes perceit tisztelte meg véleményével.

 

„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” Az idézett szöveg a közgazdász "Polgárháború külföldi megrendelésre" című munkájából való, ugyanis szerinte a magyarországi széthúzó, kirekesztő magatartás, a fokozódó gyűlölet még véletlenül sem a jelenlegi kormánypárt és az attól jobbra esők produktuma. Hiszen, ezek amúgy végtelenül békés emberek. Nem, itt bizony az aljas külföld akarja egymásnak ugrasztani a magyarokat. Igaz, hogy Bogár Lászlónak és barátainak egyéni véleménye van arról is, hogy kik lehetnek a magyarok. A logika viszont itt borul, hiszen, ha csak ők a magyarok, akkor mitől polgárháború. Ha pedig elismerik, hogy mindenki magyar, nem csupán azok, akiket ott jobbon annak tartanak, akkor mi is a probléma?

 

Teljes káosz.

 

Szóval Bogár László, aki korábban elhíresült azon kijelentéséről, hogy legalább az ország harmadát igenis az út szélén kell hagyni (esetleg árokba rugdosni, hogy ne csúfítsák a magyar horizontot), most a cigányságot tömegpusztító fegyverként jellemzi, amelyet a magyarság ellen irányítanak. Ez után a mondat után, csak egy kérdésem van: ki is akar itt polgárháborút, és ki operál a széthúzással?

 

Köszönöm, leülhet.

 

-naan-

Utoljára frissítve: 2013-08-12 10:50:26

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>