Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Orbán tényleg beköltözik a Várba és viszi Lázárt is
2014-07-19 09:52:10
Orbán tényleg beköltözik a Várba és viszi Lázárt is

Orbán tényleg beköltözik a Várba és viszi Lázárt is

A Miniszterelnökség Központi Hivatala a Várba, a Színház utcába költözik a Karmelita kolostor helyén átépülő irodákba, derül ki a Magyar Közlöny pénteki számából. 


Orbán régi vágya teljesül: a Magyar Közlöny pénteki száma szerint eldőlt a kérdés, a Miniszterelnökség Központi Hivatala a Várban lévő Színház utcai ingatlanegyüttesbe költözik. A költözés a Színház utca 5-11 és az 1-3. szám alatti ingatlanok, valamint az egykori tábori püspökség szomszédos területét érinti.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, először június 6-án erősítette meg Kurucz Éva kormányszóvivő, hogy a miniszterelnököt a Várba költöztetnék. A hvg.hu beszámolója szerint az ingatlanok egy részén már eddig is működtek irodák, melyeket egy ingatlaniroda oldalán 13.5-17 euró négyzetméter áron kínáltak, de a bérbeadó már levette az oldalról az ajánlatot.

 

Az ingatlan felújítását és átépítését 2016. március 15-ig kell befejezni, ezt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint az egyes kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos (feltehetően Baán László, a Liget Projekt kormánybiztosa) felügyelik.


fotó: mti

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>