Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Orbán Viktor a nép egyszerű gyermeke a néppel vegyült - állítólag
2019-07-20 09:46:47
Orbán Viktor a nép egyszerű gyermeke a néppel vegyült - állítólag

Orbán Viktor a nép egyszerű gyermeke a néppel vegyült - állítólag

Azon most ne morfondírozzunk, hogy egy ország miniszterelnökét úgy általánosságban engedi-e a politikai protokoll saját országából egy másik országba utazni kötelezően és minimálisan előírt személyi védelem nélkül.

 

Álláspontunk szerint nem, de ez legyen a mi bajunk. Álláspontunk szerint főként a vérmilitáns Orbán esetében vélhető nemlegesnek a válasz, aki gyakorlatilag a klotyóra is a TEK-kel, de legalábbis Hajdú Jánossal megy fütyinézőbe.

 

Azt viszont egy szó és csont nélkül bevesszük, hogy a proszektúrák szakmai szenvtelenségével bíró miniszterelnökünk és stábja bármikor képes egy ehhez hasonló műmájerkedésre, mint a fent nevezett népközeli spontaneitás, ami legalább annyira természetes és életszerű, mint lehetett Péter Gábor kvaterkázása a vallatás előtt rábízott foglyokkal, akiknek egy perccel később már a szájába ürítette a hamutál tartalmát. Majd a hamutálat is.

 

 

Tudom-tudom, cinikus gyökerek vagyunk, mert ha magángéppel luxusutazgat a világban drága vezérünk, az se jó, ha ott szorong mellettünk állítólag minden biztonsági kíséret nélkül, assejó, szopjunk lovat, mert nekünk semmi se jó, olvashatja a fejünkre a népnemzeti fideszes polgártárs és igaza is van, szégyelljük is magunkat sorosista ballibsi módjára, ahogy azt kell. Egyébként is ő maga írta bele a vagyonnyilatkozatába, hogy mindösszes megtakarítása 700 000 és 1 000 000 forint között mozog pedig mennyit dolgozik, ráadásul másodállásban még focimeccseket is néznie kell, hogy valamivel kiegészítse azt a kevés fizetését.

 

Ámde.

 

Egy kis cinikus bibi mégis csak van a sztoriban. Egyrészt, hogy ilyesmi eddig sosem történt meg, pláne ilyen látványosan és elvártan jól dokumentálhatóan, cseppet sem feltűnően rakva a témát az ő népe szájába, egy cseppet sem.

 

S történik mindez teljesen véletlenül s pont akkor, amikor attól zeng a sorosista libsisajtó, hogy Orbán-papa kőfejtője lett a legdurvább profitú vállalkozás, miután kétszer akkora nyereségrátát ért el Orbán apjának bányája, mint a piaci átlag.  A nyereségráta azt mutatja meg, hogy a befolyó pénzből mennyi marad a tulajdonosnál: a Dolomit Kft. 2018-ban 4,6 milliárd forintos árbevétel mellett 1,9 milliárd forint profitot termelt – tehát 41,3 volt a cég nyereségrátája, míg a piacon 18,8 az átlag.

 

S 24 óra sem telik el a hír megjelenését követően s a magyar miniszterelnök, akinek az apja milliárdossá lett, konkrétan pofátlanul s állami megrendelésekből, ripsz-ropsz a kisfia megjelenik magányosan, csórón a nép közt, neki ennyire telik, szerényen él mint a moha.

 

Valóban, szégyelljük is magunkat – az arcátlanul cinikus Orbán Viktor helyett is.

 

(forrás: szabadhir.hu; kép: facebook)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>