Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Orbánt alázza a német sajtó: „Az Orbán-kormány a szovjet időkben érzi magát”
2017-02-21 15:45:32
Orbánt alázza a német sajtó: „Az Orbán-kormány a szovjet időkben érzi magát”

Orbánt alázza a német sajtó: „Az Orbán-kormány a szovjet időkben érzi magát”

Egyre bátrabban korlátozza a sajtószabadságot a magyar kormány. A nyomtatott lapok és a tévéadók között alig maradt független média, az ellenzéket az internetre kényszerítették, írja a Deutschlandfunk, a német közszolgálati rádió.

 

A Népszabadság példája mutatja, hogy az Orbán-kormány már a szovjet időkben érzi magát. A Fidesz–KDNP azonnal megpróbál elnémítani vagy lejáratni bárkit, aki a kormányzati politikusok lopásaival, az offshore, Fidesz-közeli számlákkal foglalkozik.

 

A civil szervezetek ellen indított magyar támadással foglalkozik a Fox News. Az amerikai jobboldali híroldal azt írja, a kormány az orosz narratívának megfelelően külföldi ügynöknek nevezi a civileket, és a Fideszt egykor támogató Soros György az első számú célpontjuk. A kormány azt akarja tudni, hogy külföldről mennyi pénzt kapnak és azt mire költik a civilek, ami szintén hasonlít az orosz szabályozáshoz.

 

Hiába bevándorlásellenes Orbán Viktor, a magyar lakosság száma meredeken zuhan, ezt pedig a magát keresztényinek valló kormány se képes megakadályozni. A Deutsche Welle összefoglalója szerint a gyereket vállaló ifjúházasoknak szóló program, a csok a kommunista időket idézi, és csak egy réteget szólít meg, nem az egész társadalmat. Ráadásul az ellen semmit se ér, hogy a jól képzett és tehetséges fiatalok valósággal özönlenek külföldre.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Egyetemi Borbirtok és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködése új szintre lép.
Bővebben >>