Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Orbánt okolja a roaming-díjak bukásáért az uniós szocialista képviselő
2016-09-09 16:40:35
Orbánt okolja a roaming-díjak bukásáért az uniós szocialista képviselő

Orbánt okolja a roaming-díjak bukásáért az uniós szocialista képviselő

Ujhelyi István, szocialista EP-képviselő szerint ez ellentétes az Európai Bizottság és az Európai Parlament eredeti szándékával és az európai polgárok érdekeivel is. „Legyen világos: a roaming-díjak részleges fennmaradását a tagállami kormányfőket tömörítő Európai Tanácsnak és az Orbán-kormány aknamunkájának köszönhetjük” – állítja Ujhelyi.

 

Az Európai Bizottság 2013-as javaslata ugyanis a roaming-terhek teljes kivezetését irányozta elő, ezt az Európai Parlament képviselői – köztük a Fidesz politikusai is – nagy többséggel megszavazták. A tagállami kormányfőket, így Orbán Viktort megjelenítő Európai Tanács viszont megtorpedózta a döntést és végül a csúsztatott, fokozatos kivezetést erőszakolta ki kompromisszumos megoldásként. A Fidesz-kormány nem is tagadja, hogy a zárt ajtók mögötti tanácskozáson a barangolási extraköltségek megszüntetése ellen, vagyis az európai polgárok érdekeivel szemben érveltek.

 

A képviselő álláspontja szerint miközben tehát Orbán Viktor és propagandája állandóan Brüsszelt teszi mindenért felelőssé, addig az emberek terheinek csökkentését elősegítő brüsszeli javaslatot épp Orbánék fúrták meg. Aki tehát a jövőben drágán tud majd csak külföldről hazatelefonálni, annak jusson eszébe, hogy ezt is a Fidesznek köszönheti.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>