Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ambrus napja van.
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap
2016-03-23 19:10:46
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

A szerző az utóbbi időszak időközi választásaival kapcsolatban kiemelte, hogy Orbán és pártja rövid idő alatt jelentős mértékben veszített támogatottságából. Az internetadó, az úthasználati díj, a vasárnapi zárva tartás és a reklámadó ügyével kapcsolatban pedig úgy vélte, hogy a kormány hibák sorozatát követte el.

 

Hozzátette: "a kormány a botrányok és elhibázott vállalkozások dacára nem akarja megérteni, miért fordul el tőle a nép". Kifejtette, "sokáig jól működött", hogy Orbán "provokálta Brüsszelt vagy Amerikát", és a negatív külföldi reakciók révén "a sorok összezártak a miniszterelnök mögött". A március 15-ei nemzeti ünnepen "ismét ezen a billentyűzeten játszott", arról beszélt, hogy Magyarország a szabadságáért bátran küzdő kis ország a nagyhatalmak között, "de kérdéses, hogy ezzel a számmal még egyszer fel tudja-e sorakoztatni maga mögé az ő magyarjait" - írta Löwenstein.

 

(MTI-információ)

További híreink
Elindult a UPC optikai hálózata a 29-es körzetben
Az első monori otthon bekötésével a UPC kedden megkezdte a nagysebességű optikai hálózatra épülő szolgáltatások telepítését Monoron.
2016-12-07 18:47:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Tűzifával segítik a rászorulókat Monoron
Tűzifával segíti az önkormányzat a szociálisan rászorulókat Monoron. Ezzel az intézkedéssel 120 nehéz körülmények között élő család jut jelentős segítséghez a téli idősza...
2016-12-07 18:19:55, Hírek, Aktuális Bővebben
A héten másodszor is drágul a tankolás
Legutóbb a mai napon változott az üzemanyagok ára, akkor a 95-ös benzin bruttó 5, a gázolaj ára pedig bruttó 4 forinttal emelkedett.
2016-12-07 17:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idei utolsó fogadóóráit egyezteti a kerületben dr. Szűcs Lajos.
Bővebben >>