Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Orsolya napja van.
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap
2016-03-23 19:10:46
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

A szerző az utóbbi időszak időközi választásaival kapcsolatban kiemelte, hogy Orbán és pártja rövid idő alatt jelentős mértékben veszített támogatottságából. Az internetadó, az úthasználati díj, a vasárnapi zárva tartás és a reklámadó ügyével kapcsolatban pedig úgy vélte, hogy a kormány hibák sorozatát követte el.

 

Hozzátette: "a kormány a botrányok és elhibázott vállalkozások dacára nem akarja megérteni, miért fordul el tőle a nép". Kifejtette, "sokáig jól működött", hogy Orbán "provokálta Brüsszelt vagy Amerikát", és a negatív külföldi reakciók révén "a sorok összezártak a miniszterelnök mögött". A március 15-ei nemzeti ünnepen "ismét ezen a billentyűzeten játszott", arról beszélt, hogy Magyarország a szabadságáért bátran küzdő kis ország a nagyhatalmak között, "de kérdéses, hogy ezzel a számmal még egyszer fel tudja-e sorakoztatni maga mögé az ő magyarjait" - írta Löwenstein.

 

(MTI-információ)

További híreink
Lemondott a Magyar Liberális Párt ügyvivője
Bodnár Zoltán döntését a Facebookon jelentette be, de nem indokolta meg a lépést. A jövőben gazdaságpolitikai és kulturális kérdésekkel fog foglalkozni a párton belül.
2016-10-21 15:30:31, Hírek, Aktuális Bővebben
Jön az újabb bérkommandó?
A kiszivárgott hírek szerint a kormány több éves járulékcsökkentési programra készül: a munkaadói járulékok csökkentését béremeléshez kötnék. Az LMP szerint ez bonyolult ...
2016-10-21 05:23:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Így fordít hátat a kormány a vidéknek
A napokban a Dunántúli Napló újságírója Baranya megye elmaradó vasúti fejlesztéseiről és a távlati kilátásokról tett fel kérdéseket az állami vasúttársaságnak. Az illeték...
2016-10-21 05:09:30, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzat, a beruházó XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., a tervező, a kivitelező és a környék lakóinak ...
Bővebben >>