Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma János napja van.
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap
2016-03-23 19:10:46
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

A szerző az utóbbi időszak időközi választásaival kapcsolatban kiemelte, hogy Orbán és pártja rövid idő alatt jelentős mértékben veszített támogatottságából. Az internetadó, az úthasználati díj, a vasárnapi zárva tartás és a reklámadó ügyével kapcsolatban pedig úgy vélte, hogy a kormány hibák sorozatát követte el.

 

Hozzátette: "a kormány a botrányok és elhibázott vállalkozások dacára nem akarja megérteni, miért fordul el tőle a nép". Kifejtette, "sokáig jól működött", hogy Orbán "provokálta Brüsszelt vagy Amerikát", és a negatív külföldi reakciók révén "a sorok összezártak a miniszterelnök mögött". A március 15-ei nemzeti ünnepen "ismét ezen a billentyűzeten játszott", arról beszélt, hogy Magyarország a szabadságáért bátran küzdő kis ország a nagyhatalmak között, "de kérdéses, hogy ezzel a számmal még egyszer fel tudja-e sorakoztatni maga mögé az ő magyarjait" - írta Löwenstein.

 

(MTI-információ)

További híreink
Veszélyesek lehetnek a kánikulában csábító bányatavak
Akik a tiltás ellenére bemennek bizonyos bányatavakba, szabálysértést követnek el. Ha a helyszínen kapnak büntetést, annak összege 5-50 ezer forintig terjedhet, ha pedig ...
2016-06-25 19:10:27, Hírek, Aktuális Bővebben
London polgármestere a magyaroknak is üzent
"Egyértelmű üzenetet akarok küldeni minden Londonban élő európai lakosnak – itt szívesen látunk benneteket" – írta a Facebookon Sadiq Khan londoni polgármester.
2016-06-25 18:01:06, Hírek, Aktuális Bővebben
Ma hajnalban megdőlt a napi melegrekord
Szombat hajnalban a fővárosban 25 Celsius-foknál is melegebb volt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.1962-ben volt ezen a napon a legmelegebb a hajn...
2016-06-25 14:16:30, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Június 18-án, Sopronban rendezték meg a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Polgárőr Szövetség XXII. Jubile...
Bővebben >>