Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hella napja van.
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap
2016-03-23 19:10:46
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

A szerző az utóbbi időszak időközi választásaival kapcsolatban kiemelte, hogy Orbán és pártja rövid idő alatt jelentős mértékben veszített támogatottságából. Az internetadó, az úthasználati díj, a vasárnapi zárva tartás és a reklámadó ügyével kapcsolatban pedig úgy vélte, hogy a kormány hibák sorozatát követte el.

 

Hozzátette: "a kormány a botrányok és elhibázott vállalkozások dacára nem akarja megérteni, miért fordul el tőle a nép". Kifejtette, "sokáig jól működött", hogy Orbán "provokálta Brüsszelt vagy Amerikát", és a negatív külföldi reakciók révén "a sorok összezártak a miniszterelnök mögött". A március 15-ei nemzeti ünnepen "ismét ezen a billentyűzeten játszott", arról beszélt, hogy Magyarország a szabadságáért bátran küzdő kis ország a nagyhatalmak között, "de kérdéses, hogy ezzel a számmal még egyszer fel tudja-e sorakoztatni maga mögé az ő magyarjait" - írta Löwenstein.

 

(MTI-információ)

További híreink
Autólopási hullám kezdődött Dunakeszin
Májusban három autót jelentettek az autóvadásznak.
2016-05-27 15:26:01, Hírek, Aktuális Bővebben
Itthon hiány, külföldön király a kőműves
Hatalmas munkaerőhiány van szinte minden építőipari szakmában Magyarországon. Mindez nem lehet véletlen, ugyanis a legújabb jelentések szerint kőművesként például London...
2016-05-27 14:15:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Több településen is leállhat a szemétszállítás
Budapest kivételével már nyár közepén országszerte leállhat a szemétszállítás - írja önkormányzati vezetőkre és a közszolgáltatást végző cégekre hivatkozva a Magyar Nemzet.
2016-05-27 12:33:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Aki már veszítette el hozzátartozóját agyvérzés illetve agyi infarktus, azaz stroke miatt, az tudja, hogy az e...
Bővebben >>