Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gusztáv napja van.
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap
2016-03-23 19:10:46
Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

Orbántól elfordultak a magyarok – véli a tekintélyes német lap

A szerző az utóbbi időszak időközi választásaival kapcsolatban kiemelte, hogy Orbán és pártja rövid idő alatt jelentős mértékben veszített támogatottságából. Az internetadó, az úthasználati díj, a vasárnapi zárva tartás és a reklámadó ügyével kapcsolatban pedig úgy vélte, hogy a kormány hibák sorozatát követte el.

 

Hozzátette: "a kormány a botrányok és elhibázott vállalkozások dacára nem akarja megérteni, miért fordul el tőle a nép". Kifejtette, "sokáig jól működött", hogy Orbán "provokálta Brüsszelt vagy Amerikát", és a negatív külföldi reakciók révén "a sorok összezártak a miniszterelnök mögött". A március 15-ei nemzeti ünnepen "ismét ezen a billentyűzeten játszott", arról beszélt, hogy Magyarország a szabadságáért bátran küzdő kis ország a nagyhatalmak között, "de kérdéses, hogy ezzel a számmal még egyszer fel tudja-e sorakoztatni maga mögé az ő magyarjait" - írta Löwenstein.

 

(MTI-információ)

További híreink
Helyreállították felsővezetéket a Budapest–Újszász–Szolnok szakaszon
Helyreállították felsővezetéket mindkét vágány felett, így ismét korlátozás nélkül járhatnak a vonatok Tápiószele és Újszász viszonylatában - közölte a Mávinform hétfő dé...
2017-01-16 11:45:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon
Gázolás miatt akár egy órás késésekre is készülni kell a Budapest-Lajosmizse szakaszon - közölte a Mávinform hétfő reggel.
2017-01-16 08:21:22, Hírek, Aktuális Bővebben
Késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok szakaszon
Felsővezeték-szakadás miatt 20-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vasúti szakaszon - közölte a Mávinform hétfő hajnalban.
2017-01-16 07:48:28, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Fidesz-kormány becsapja a vásárlókat, mivel az áfamérséklés csak pár hétig csökkenti az árakat, utána, mint ...
Bővebben >>