Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Óriási csúszásban vannak a vizes vb beruházásai
2017-04-20 16:02:30
Óriási csúszásban vannak a vizes vb beruházásai

Óriási csúszásban vannak a vizes vb beruházásai

A Magyar Nemzet informátora szerint komoly gondok vannak a budapesti vizes világbajnokságra való felkészüléssel, egyes projekteknél az utolsó, vagy az utolsó utáni pillanatban járnak a kivitelezők.

 

A margitszigeti Hajós Alfréd uszodában még szinte sehogy nem áll a felújítás alatt lévő medence, a mobil lelátóról pedig úgy tudja a lap, hogy még a múlt héten sem tudták, ki fogja építeni. Utóbbi egyébként nem volt része a Hajós és Széchy Tamás Uszoda felújítására kiírt bő 3 milliárdos közbeszerzésnek – jegyzik meg a cikkben. Munka egyébként van bőven: például javítani kell a fedett uszoda tetejét, nyílászárókat kell cserélni, medencéket kell felújítani.

 

Eltérnek a vélemények azzal kapcsolatban, behozhatóak-e ezek a lemaradások. A költségeket azonban a Magyar Nemzet forrásai szerint biztosan megdobja a csúszás. A lap kalkulációi szerint a vizes vb összkiadása már most masszívan 95 milliárd forint felett jár.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>