Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Óriási toronyházakat terveznek az Árpád híd tövébe
2016-06-28 20:30:42
Óriási toronyházakat terveznek az Árpád híd tövébe

Óriási toronyházakat terveznek az Árpád híd tövébe

A holland HB Reavis Group által 2014-ben 4 millió forint jegyzett tőkével alapított HB Reavis Project 2 Kft. három, 90 méter magas, egyenként 7 ezer négyzetméteres toronyházat, valamint négy másik, 8 ezer négyzetméteres épületet és egy 2400 autót befogadó mélygarázst építene a Váci út és a Róbert Károly körút sarkán, a volt Volán-pályaudvar területén.

 

A kormány honlapján megjelent tervezet szerint a kabinet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé akarja nyilvánítani a beruházással összefüggő közigazgatási eljárásokat. Ez felgyorsítaná az építkezés megkezdését. Nem kellene beszerezni hozzá az építészeti-műszaki tervtanács szakvéleményét, és településképi eljárásra sem lenne szükség, sőt a Pest Megyei Kormányhivatal március 31-i határozata alapján környezeti hatásvizsgálatot sem kellene végezni.

 

(inforadio.hu)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, ...
Bővebben >>